Известные футболисты – мечта многих девушек

Серед жiнок знаменитих футболiстiв є спiвачки, модельєри, спортсменки, доньки бiзнесменiв, мерiв мiст, а також… безробiтнi.

Дружини футболiстiв

Менi неодноразово доводилося чути розмови жiнок, якi заздрять дружинам славетних футболiстiв. Мовляв, їхнi чоловiки i вiдомi, i заможнi, i нiжнi та чутливi. А у своїх iнтерв’ю ще й спiвчувають половинкам: мовляв, жiнки терплять постiйну вiдсутнiсть чоловiкiв.

Хай там як, а вiдомi футболiсти – мрiя багатьох дiвчат. Хто вони тi красунi, що пiдкорили серця наших футболiстiв, з’ясовував журналiст “Експресу”.

“Вiа Гра” для Белькевича

Безсумнiвно, найбiльш зiрковою є дружина білоруського легiонера київського “Динамо” Валентина Белькевича – Ганна Сєдакова.

Коли в Українi довiдалися про роман цiєї пари, то вiдразу стали порiвнювати її з подружжям Бекгем – Адамс. А й справдi, Ганна Сєдакова – одна з найвiдомiших спiвачок на теренах пострадянського простору. Її вважали не лише найбiльш чарівною та сексуальною учасницею групи “Вiа Гра”, але й найбiльш талановитою з цього трiо.

До речi, заради чоловiка їй довелося покинути естраду. Вчинок, гiдний великої пошани. Зiркове весiлля вiдгуляли в червнi минулого року в готелi столичного ресторану “Русь”. У листопадi минулого року, перебуваючи в Леверкузенi на матчi “Баєр” – “Динамо”, капiтан столичного клубу довiдався про народження первiстка. Донечку охрестили Алiною.

Нинi виховання донечки Сєдакова-Белькевич поєднує з навчанням у Нацiональному унiверситетi культури. Дружина Белькевича перфектно володiє французькою мовою, полюбляє читати класику французької лiтератури в оригiналi. Перед прощанням iз “Вiа Грою”, Ганна Сєдакова пообiцяла прихильникам, що обов’язково повернеться на сцену, щоправда, не в лавах цiєї групи.

Цiкаво, що недавно дружина вiдомого футболiста вперше після народження доньки з’явилася перед фотокамерами. Наприкiнцi березня Ганна Сєдакова, Наталя Могилевська, Лерi Вiнн та група “Екс-президенти” презентували громадськостi так званий гімн порятунку “Динамо” вiд росiйського бiзнесмена Костянтина Григоришина.

Дружина Гусiна займається модою

Жiнка колишнього динамiвця Андрiя Гусiна працює зовсiм в iншiй царинi, анiж Ганна Сєдакова-Белькевич. Христина встигла подарувати своєму чоловiковi трьох дiтей та зробити успiшну кар’єру в модельному бiзнесi.

Нинi у неї вдягається чимало українських зiрок i спортсменiв, а за плечима – перемоги на численних мiжнародних та вітчизняних конкурсах. До речi, Христина якось пожартувала, що їй легше пiдiбрати вбрання жiнкам, анiж чоловiкам, адже найоригiнальнiшi її витвори миттєво присвоює… чоловiк Андрiй.

Пiд час зимового мiжсезоння Андрiй Гусiн пiдписав контракт iз росiйським клубом “Крилья совєтов”. Як сказав нам гравець збірної України, невдовзi його дружина та дiти також переїдуть до Самари. Звiсно, до української столицi Христина Гусiна приїжджатиме регулярно. Надто вже вона пов’язана з київським життям. До речi, Христина не лише вболiває за український спорт, вона сама активно вправляєтья, зокрема, в аеробiцi.

До речi, добре зарекомендувала себе в модельному бiзнесi також дружина Флорiна Черната. Щоправда, вона працює модельєром не в Києвi, а в Румунiї, тож через те мусить частенько навiдуватися на батькiвщину.

А що в iнших гравцiв “Динамо”?

Загалом майже всi одруженi легiонери київського “Динамо” своє щастя знайшли у своїх країнах. Скажiмо, один iз найкращих захисникiв “Динамо” та збiрної Сербiї i Чорногорiї Горан Гавранчич приїхав в Україну нежонатим, однак про українку нiколи не мрiяв. У Сербiї на нього чекала чарiвна дiвчина Марина, з якою пiзнiше Горан одружився.

До переїзду в Київ Горан та Марина два роки разом мешкали у Белградi. Гавранчич твердо знав, що покине Сербiю. Марина мрiяла про теплу Iспанiю або Iталiю. Коли почула про “Динамо”, налякалася. Гадала, що Україна – десь за Сибiром. Та все одно Горану не довелося довго вмовляти дiвчину переїхати до Києва. Марина кинула навчання та роботу заради коханого. За фахом вона – вiзажистка. Перед приїздом в Україну вона лаштувалася працювати в театрi або в кiностудiї, де мала робити зачіски акторам. Влiтку 2003 року Горан i Марина пiшли пiд вiнець. Прикметно, що Марина виросла у футбольнiй сiм’ї, її батько все життя працював арбiтром. Пiсля шлюбу з Гавранчичем Марина не пропускає жодної домашньої iгри київського “Динамо”. Вона шкодує, що динамiвцям, коли кудись вирушають, не можна брати в лiтак своїх жiнок. Якби можна, то першою подалася з чоловiком у вiдрядження. Якось Марина налаштувалася автом поїхати на гостьовий матч “Динамо” першостi України, однак Горан їй заборонив. Причина – поганi дороги на теренах нашої країни.

Тендiтна болгарка Боряна Пеєва – колишня офiцiантка. Свою роботу в одному з ресторанiв почала вiдразу по закiнченнi школи. Якось один вiдвiдувач запропонував їй познайомитися та зустрiтися в iншому ресторанi. Пiзнiше 16-рiчна дiвчина довiдалася, що вiн – вiдомий футболiст. Незабаром став її чоловiком. Нинi дружина Георгiя Пеєва в Києвi виховує донечку Ванесу.

Монiка Саблич походить з багатої хорватської сiм’ї. Її батьки ведуть великий бiзнес у Сплiтi, мають декiлька відомих магазинiв. Не дивно, що там весiлля Горана та Монiки було дуже бучним. Нинi дружина динамiвця мешкає у Києвi й про жодну роботу наразi не думає.

З поважної сiм’ї походить супутниця життя Маріса Верпаковскiса. Красива латишка – донька мера мiста Лiєпаї. З найкращим футболiстом збiрної Латвiї Байба познайомилася на тенiсних кортах. Пiд час зимового мiжсезоння Верпаковскiс вiдгуляв весiлля. Помпезна церемонiя вiдбулася в замку Межотне, що за 70 кiлометрiв вiд Риги.

Источник: ФК Динамо Киев

Новости партнеров

Комментарии: