У Гиоане новые проблемы

Румунський легіонер знову уїхав без будь-яких пояснень з української бази “Динамо” Київ і неочікувано прибув до країни у минулий уік-енд. Гіоане продовжує, на жаль, серію епізодов, які більш достойні для X-файлів його кар’єри.

Повернувшись до складу національної збірної у матчі з Голандією після майже дворічної паузи, що пов’язана розбіжностями з колишнім наставником збірної Ангелом Іорданеску, Гіоане може зазнати невдач під час наступних зборів через нові можливі проблеми, які, можна передбачити, він матиме у своїй клубній команді.

Після цієї зими він лікувався у клініці невідкладної допомоги Фару з-за причини хвороби кров’яних згустків й потім чудом повернувся на газон тоді, коли лікарі підтвердили факт, що футболіст має відмовитися від футболу – Тібі тоді також зник зі зборів ДК. Для румуна це не є першим порушенням. В такий самий спосіб, у 2002 році він в клубі сварився постійно після несподіваної втечі до Румунії.

Тібі можна було бачити у минулий уік-енд в Брашові, куди він прибув після кількох попередніх днів нервової поведінки, говорячи, як здається, що вже не має підтримки подалік від дому.

На превеликий жаль, футболіст не з’являвся впродовж кількох днів; станом на вчора його немає в Києві, що підтвердив його одноклубник Флорін Чернат, який зазначив, що Гіоане випадково знайшовся в Румунії. Варіант, що Тібі прибув сюди для Святкування Великодня, відпадають, оскільки він католик.

По материалам ProSport

Источник: Dynamomania

Новости партнеров

Комментарии: