Беньо тренируется с «Карпатами»

Львівські “Карпати” сьогодні ввечері київським потягом вирушать на черговий матч з командою “Нафком” (Бровари), який відбудеться у вівторок. Серед останніх карпатівських подій відзначимо дві. До тренувального табору “зелено-білих” минулої п’ятниці приєднався колишній капітан львівських “Карпат” Юрій Беньо, якого, нагадаємо, разом зі ще одним карпатівцем Мацеєм Налєпою взимку віддали в оренду до латвійської “Венти”.

Але через фінансові проблеми клубу обидва покинули Латвію. Тож Беньо нині підтримує свою спортивну форму в таборі “Карпат”, а Налєпа найближчими днями має повернутися до Львова з Польщі. До речі, цілком реально, що Беньо знову одягне форму “Карпат”, перед якими у новому сезоні стоятимуть високі турнірні завдання.

А минулої суботи в одному з львівських футбольних кафе головний тренер “Карпат” Юрій Дячук-Ставицький зустрівся з керівниками фанатів львівського клубу. Юрій Михайлович вибачився за те, що, можливо, не справившись з емоціями, й образив когось із фанатів після програного з великим рахунком та двома вилученнями матчу “Карпат” в Луганську, адже раніше керівництво клубу завжди знаходило спільну мову з уболівальниками. У майбутньому він особисто намагатиметься вирішувати виїзні питання фанатів. Йшлося й про часті конфлікти фанів з бійцями “Беркута”, що може призвести до умовної дискваліфікації стадіону “Україна”. Було висунуто пропозицію: підтримувати правопорядок всередині фанівського сектору разом з працівниками служби безпеки самого футбольного клубу “Карпати”.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Источник: “Високий замок”

Новости партнеров

Комментарии: