Андрей Шевченко продал свой “Порше” Константину Григоришину

Улюбленим автомобілем бізнесмена Констянина Григоришина є “Порше Турбо”, яке він свого часу купив у форварда київського “Динамо” Андрія Шевченка. Про це Григоришин розповів під час чат-конференції, яку проводила “Українська правда”. Нагадаємо, що російський бізнесмен Костянтин Григоришин, який судиться з керівництвом київського “Динамо” за акції клубу, які за його переконаннями після незаконної емісії зменшилися з 20% до 0,1.

На думку Григоришина основна проблема київського “Динамо” через що команда не може добитися в єврокубках солідних результатів полягає у неможливості виховати нині власних вихованців.

“У першу чергу, треба створити умови щоб у клубі могли грати власні вихованці. Що сьогодні відбувається? Напевно, 90% українських хлопчиків мріють грати в київському “Динамо”. Це дає можливість керівництву клубу відбирати найбільш талановитих і укладати контракти, дуже вигідні для клубу.

Далі, замість того, щоб дати можливість хлопцям рости, їх перепродують у клуби рангом нижче. На цьому нинішнє керівництво “Динамо” непогано заробляє.

Щоб уникнути ризику, що молодий гравець не заграє або одержить травму, на частину виручених грошей купуються вже готові футболісти, що сформувалися. На жаль, так не виховаєш зірок. Така стратегія не ризикована у плані заробітку, але не дає можливість виховати зірку й створити супер-клуб, адже нинішні зірки-вихованці “Динамо” – Шевченко, Шовковський, той же Ващук – заграли в основі до приходу нинішнього керівництва”, – Григоришин.

Окрім того Григоришин спростував інформацію про те, що буцімто австрійський “Тироль” збирається подавати на нього позов за суду за те що з його рахунків була оплачена інформація про те, що “Тироль” може купити президент “Динамо” Ігор Суркіс.

“Напевно, ви маєте на увазі, що в газеті “Київські відомості” з’явилася “інфа” з посиланням на представника прес-служби ФК “Тіроль” про те, що в них є інформація, що я проплатив з офшорних рахунків піар-акцію про купівлю Суркісом команди в Австрії”, – розпочав відповідь на питання Григоришин.

“Ми звернулися з офіційним запитом у футбольний клуб “Тіроль” із проханням підтвердити й надати нам цю інформацію. Сьогодні ми одержали відповідь, що клуб такої інформації не має, а людина нібито з “Тіролю” на яку посилалися “Київські відомості”, до клубу і його прес-службі не має стосунків”, – Григоришин.

По майбутні стосунки із Суркісом у разі вирішення їх всіх конфліктів, то Григоришин не впевнений, що зможе подати руку своєму нинішньому опоненту.

Тим не менш, Григоришин готовий до співпраці з президентом “Шахтаря” Ринатом Ахметовим, якщо такі пропозиції надійдуть.

“Я завжди відкритий для спільних, цікавих бізнес-проектів. Ахметов – один з найбільших бізнесменів України. Я не бачу причин не мати з ним спільного бізнесу, але на сьогодні у нас відсутні спільні бізнес-проекти”, – Григоришин.

Источник: champion.com.ua

Новости партнеров

Комментарии: