Австрийские самозванцы защищают Суркиса

Здавалося б, що справу про начебто придбання Ігорем Сукрісом клубу вищого австрійського дивізіону ФК “Вакер” із міста Тіроль закрито.

Нагадаємо, близько місяця тому з’явилася інформація, ніби президент ФК “Динамо” придбав “Вакер”. Однак через два тижні низка українських інтернет-ресурсів опублікувала матеріал “З України – відмова”, в якому з посиланням на слова Маттеуса Шінтке, пойменованого менеджером департаменту зв’язків із громадськістю тірольського клубу, заперечила те, що Ігор Суркіс цікавився купівлею “Вакеру”.

Шінтке також запевняв, буцім матеріали про ймовірне придбання Суркісом ФК “Вакер” з’являлися в австрійській пресі на правах реклами. Тоді ж менеджер припустив, що публікація таких текстів може бути вигідною російському бізнесмену Костянтинові Григоришину, який бореться із Суркісами за “Динамо”. “Нині ми завершуємо власне розслідування того, що стоїть за публікаціями в українській і австрійській пресі на цю тему. Проте вже зрозуміло, що українські та російські бізнес-кола намагалися використати ім’я нашого клубу в брудній грі”, – сказав тоді Шінтке.

Хто “ми” та яке “власне” розслідування – невідомо.

10 червня сайт glavred.info поширив інформацію, що виконавчий директор “Вакера” Маріо Вегер заперечує причетність Шінтке до цього клубу. “Людина з таким іменем ніколи не працювала в нас і не мала стосунку до керівництва “Вакер Тіроль”, – заявив Вегер у відповідь на офіційний запит представників Костянтина Григоришина. Також виконавчий директор “Вакера” попросив інформувати його, коли Шінтке й надалі робитиме якісь заяви від імені клубу, щоб передати ці дані адвокатам.

Як зазначає glavred.info, однією з перших заяву Шінтке опублікувала газета “Київські відомості”, яка є спільним бізнесом братів Суркісів і Михайла Бродського.

Источник: “Львівська газета”

Новости партнеров

Комментарии: