Богдан Блавацкий – главный тренер “Оболони”

Новим наставником нашої команди після відставки Олександра Рябоконя став Богдан Блавацький, котрий донедавна працював у другій команді запоріжського “Металургу”. Команді його офіційно представлять 1 липня, коли футболісти повернуться з відпусток.

– Тепер це факт, котрий стався, – сказал про своє призначення новий наставник «Оболоні». – Зараз я влагоджую особисті справи в Запоріжжі і прощаюся з клубом. Можу сказати, що в «Металурзі» я провів дуже цікавий і насичений рік. Досвід роботи в клубі вищої ліги важко переоцінити, особливо в плані психології. Гадаю, це мені значно допоможе в подальшій самостійній діяльності.

– Ви вже визначилися зі своїми помічниками?

– Моєю правою рукою стане Ярослав Бобиляк, з котрим знайомий не перший рік. Ми вже вісім років працюємо разом. Тренером воротарів буде Анатолій Ставка. Інших помічників поки назвати не можу, все має вирішитися найближчими днями.

– Ви вже можете назвати гравців, з котрими розпрощаєтеся, чи тих, кого запросите в команду?

– Я ще не встиг познайомитися з усіма хлопцями, а ви просите мене назвати конкретні імена… Дійсно, кадрові втрати і поповнення будуть. Декого вже виставили на трансфер, дехто сам виявив бажання піти. Під час підготовчих сборів ми запросимо на перегляд новачків, з котрих і виберемо кращих.

– Визначилися с планами підготовки команди до нового сезону?

– Першого липня всі хлопці повертаються з відпустки. До 3-го числа будемо працювати в Києві, а потім з 4 по 15 липня поїдемо на підготовчий збір в Трускавець. В цей період зіграємо цілий ряд контрольних матчів і оцінимо можливості всіх гравців.

Источник: ФК Оболонь

Новости партнеров

Комментарии: