“Волинь” вирушає у Крим

“Волинь” починає підготовку до нового сезону. Графік підготовчої роботи складений з врахуванням особливостей календаря XV першості України з футболу. Через коротке міжсезоння футболісти і тренерський склад луцького клубу мали лише по декілька вихідних днів. А головний тренер лучан Віталій Кварцяний вільний від роботи з командою час провів у Києві, де, очевидно, вів переговори з потенційними новачками клубу.

24 червня лучани вирушать на тренувальний збір до Евпаторії. Футболісти “Волині” житимуть по сусідству з колегами з “Таврії” та донецького “Металурга”. Саме ці команди і можуть розглядатися як потенційні спаринг-партнери для тренувальних матчів лучан. У Євпаторію приїдуть й дев’ятеро потенційних новачків команди. Поки імен і прізвищ цих виконавців в клубі не називають, але відомо, що всі вони з українськими паспортами і раніше виступали за команди вищої ліги України.

Стовідсотково відомо, що розлучиться з “Волинню” орендований у київського “Динамо” нігерійський захисник Харісон Омоко. Керівництво київського клубу відмовилося продовжити орендний договір з “Волинню” на цього футболіста, запропонувавши, натомість, повністю викупити його трансфер. Проте сторони не зійшлися в ціні.

За коротке міжсезоння в клубі спробують розв’язати ще одну проблему – зменшити кількість легіонерів. Це ускладнюється поверненням до клубу Ернеста Сіанкама, Еді Домбраї, а також Олександра Лужанкова, які повернулися з оренди з клубів Азербайджану та Білорусі. Щоправда, найближчими днями Ернест Сіанкам вирушить на перегляд в одну з команд Франції.

Футболісти “Волині” мають вирушити на тренувальний збір у гарному настрої, адже на завтра запланована виплата заборгованості по зарплаті і преміальних перед гравцями клубу.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

Источник: fcvolyn.com

Новости партнеров

Комментарии: