Александр ФИЛИППОВ: «Зашли в раздевалку и договорились – будем биться за себя и за того парня»

Чернігівська “Десна” впевнено здолала на виїзді ФК “Львів”, незважаючи на те, що весь другий тайм провела в меншості. Олександр Філіппов, автор голу у ворота Олександра Бандури, розповів про свої враження від поєдинку на “Арені Львів”.

 

– Олександре, як оціните матч проти ФК “Львів”?

– Ми налаштовувалися на важку гру – так і вийшло. ФК “Львів” – хороша команда. Зрештою, нам теж відступати нікуди. Добре, що забили на початку поєдинку, нам стало трохи легше. Біля наших воріт також було чимало неприємних моментів. Головне, що витерпіли і забили вдруге. Звичайно, вилучення трохи підкосило нас, проте команда зайшла в роздягальню і домовилася – битимемося за себе і за того хлопця. Добре, що все так закінчилося. Ми пропустили швидкий гол в другому таймі. І все ж ми вірили одне в одного. Перемога “Десни” – закономірна.

 

– На післяматчевій прес-конференції Олександр Рябоконь зізнався, що радий за вас, адже ви нарешті забили після тривалої паузи.

– Безперечно, мені, як нападнику, хочеться частіше забивати. Головне, що команда виграла. Мені теж приємно, що я перервав цю безгольову серію. Дякую хлопцям за підтримку і тренерському штабу за довіру. Навіть, коли щось не вдавалося, вони продовжували вірити в мене.

 

– “Десна” сьогодні продемонструвала чудову культуру пасу – ви не били м’яч абикуди, а намагалися виходити в атаку лише через точні передачі. Такою є вказівка тренерського штабу?

– Так, ми тренуємо це і відпрацьовуємо. Допустимо, виконуєш довгу передачу, а партнер не встигає. В центрі поля у нас грають хлопці з головою, які можуть віддати класний пас. Кожен знає свою позицію і намагається відкриватися під передачу. Тому все добре виходить.

 

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: