Контрольный матч: “Волынь” – “Таврия” 1:1

У вівторок “Волинь” відкрила лік контрольним матчам у процесі підготовки до нового сезону. Першим суперником лучан стала сімферопольська “Таврія”. Матч проходив у дещо незвичному форматі – 90 ігрових хвилин команди розбили на три тайми по 30. В другому з них нашим землякам вдалося відкрити рахунок – на 38-й хвилині капітан “Волині” Василь Сачко у традиційному для себе стилі влучно пробив головою з лінії воротарського майданчика. Проте через п’ять хвилин кримчани піймали волинян на контратаці і Постолатьєв зрівняв рахунок. У підсумку – нічия 1:1.

На перегляді у Віталія Кварцяного знаходиться колишній гравець “Волині” Сергій Гончаренко, а також кілька молодих гравців з дублюючого складу. Крім того, з оренди повернулися до команди Василь Товкацький, Сергій Шпак та Роман Коц.

Щодо втрат, то залишать команду “піжон” Майкл Алозі, нападник Саша Мітіч та оборонці Здравко Шараба і Едуард Мор. Під питанням доля двох ключових гравців – Браніслава Круніча та Александара Трішовіча, котрі поки перебувають у Луцьку – ними цікавляться кілька серйозних клубів і може йти мова про їх трансфер.

Источник: fc.volyn

Новости партнеров

Комментарии: