Состоялась встреча игроков и тренеров “Кривбасса” с болельщиками

2-го липня у приміщенні прес-центру стадіону «Металург» відбулася зустріч членів клубу шанувальників футболу з представником тренерського штабу ФК «Кривбас» Романом Пилипчуком та гравцями основного складу криворізької команди Т.Кабановим, Д.Дун`їчем та О.Горяіновим. Треба відзначити, що вболівальники ця зустріч дуже зацікавила, тому у прес-центрі, як говориться, яблуку не було де впасти.

Роман Пилипчук відразу ж сказав, що гаяти час не слід, тому він та гравці відразу почнуть відповідати на питання шанувальників «Кривбасу». Питань і насправді було багато, тому у стислій формі наводимо те, про що йшла мова на цій зустрічі.

Р.Пилипчук: «У минулому сезоні ми більше уваги приділили Кубку країни, коли стало зрозуміло, що у чемпіонаті ми вже високого місця не досягнемо. У новому сезоні плануємо виступити краще, скажімо так, наш орієнтир – 8-ме місце за результатами першого кола чемпіонату. Якщо задумане вийде, тоді будемо ставити собі мету – піднятися у турнірній таблиці чемпіонату на декілька щабелів вище. Щодо новачків команди, то остаточно з ними будемо вирішувати самим найближчим часом. Скажу тільки, що вже розраховуємо на Васіла Гігіадзе, Олега Котелюха, В`ячеслава Нівінського, Юрія Грошева. Не виключено, що можуть лави команди поповнити ще декілька гравців. Відносно Сеада Салаховіча – цей форвард зараз у розпорядженні нашої команди».

О.Горяінов: «Мої думки зараз вже зайняті першими матчами 15-го чемпіонату. Подумки я вже у Харкові, де 12-го та 17-го липня ми зіграємо з місцевими «Арсеналом» та «Металістом». Ясна річ, що хочу виступити якнайкраще».

Т.Кабанов: «Чому я граю саме в таку гру на полі? Хочу зразу сказати, що я – гравець команди, тому й намагаюсь виконувати тренерськи настанови. Забив у минулому чемпіонаті небагато, але думаю, що в новому сезоні зможу поповнити свій гольовий баланс».

Д.Дун`їч вибачився, що ще погано володіє мовою, щоб вільно спілкуватися з вболівальниками, але буде намагатися грати так, щоб його грою вони пишалися.

Після закінчення зустрічи колекціонери автографів з числа вболівальників оточили тренера та гравців «Кривбасу». Ті їм не відмовили та ще хвилин десять підписували програмки та фото.

Зустріч було організовано з ініціативи та за сприянням дирекції по зв`зках з громадськістю ФК «Кривбас».

Источник: ФК Кривбасс

Новости партнеров

Комментарии: