Новички “Арсенала”

Схоже, головний натиск у комплектації команди в це міжсезоння зроблено на оренду гравців “Динамо”. Згідно з сайтом Динамоманія, ще троє гравців, що перебувають на контракті у віце-чемпіона (плюс Петкович, про якого ми писали), можуть розпочати 15-ий чемпіонат в “Арсеналі”.

Нігерієць Гаррісон Омоко (Harrison Omoko, нар. 12.ХІІ.81, 195 см, 85 кг) уже виступав за “Арсенал” восени 2002 року. Втім, він лише тричі з’являвся на полі: у матчі з запорізьким “Металургом” (перемога 5:0 у гостях) і двох кубкових зустрічах із “Дніпром”. Після того Омоко провів півтора сезона за “Ворсклу”, а останній чемпіонат — за “Волинь”.

Олександр Ситник (нар. 2.І.85, 179 см, 67 кг) — універсальний півзахисник, гравець юніорської та молодіжної збірних України. Свого часу прийшов до “Динамо” з “Борисфена-2”, в останні три сезони грав за другу, третю та дублерську динамівські команди. У 14-му чемпіонаті на рахунку Ситника 3 голи в першій лізі за “Динамо-2”.

Дмитро Воробей (нар. 10.V.85, 172 см, 67 кг) теж свого часу починав у “Борисфені-2”. Теж гравець юніорської збірної, може діяти на позиції форварда та правого півзахисника. На його рахунку — навіть один матч і один гол у Кубку України 2003/04 за доросле “Динамо”. В останньому сезоні забив 5 м’ячів за “Динамо-2” (у 27-и матчах) і 7 — у турнірі дублерів (у восьми іграх!)

“Динамоманія” оцінює ймовірність переходу в “Арсенал” Омоко та Ситника в 100%, а Воробея та Петковича — 90%. В усіх випадках ідеться про виступи за “Арсенал” на засадах оренди.

Як інформує білоруський Прессбол, Андрій Островський зараз перебуває в Києві, шукаючи собі новий клуб. В “Арсеналі” він не залишиться за жодних обставин — через серйозний конфлікт із Олександром Барановим. Такий перебіг можна було передбачити ще в травні: після поразки від “Оболоні” Баранов припинив ставити білоруса в заявку, закинувши йому на одній з прес-конференцій “відсутність сліпої віри в команду”.

За даними офіційного сайту “Арсеналу”, завтрашній спаринг із бакинським “Інтером” розпочнеться в 19-ій годині на стадіоні ЦСКА.

Источник: fcarsenal.kiev.ua

Новости партнеров

Комментарии: