Данило СИКАН: «Все-таки это стартовый состав, Премьер-лига – другой уровень»

Данило СИКАН: "Все-таки это стартовый состав, Премьер-лига - другой уровень"На поєдинок проти ПФК “Львів” на вістрі атаки “Маріуполя” вийшов 17-річний нападник Данило Сікан. Для вихованця “Карпат” це був перший матч у стартовому складі в УПЛ. Після двобою на “Україні” форвард поспілкувався з кореспондентом “ПРО ФУТБОЛу.

 

– Матч був непростим, ми першими пропустили, – каже Сікан. – Як на мене, то ми переважали суперника. Особливо це стосується другого тайму. “Маріуполь” створив багато моментів. На жаль, не вдалося всі реалізувати. Якби це зробили, то рахунок був би більшим.

 

– Протистояння з ПФК “Львів” сьогодні можна було назвати битвою за шість очок?

– Ми розуміємо, що між нами точиться боротьба. Тим більше, у “Зорі” 32 очки, ми їх змогли випередити. Розуміли, що треба сьогодні вигравати і підійматися у турнірній таблиці вверх. Добре, що все вдалося.

 

– Для вас сьогодні був дебют у стартовому складі “Маріуполя”. На чому акцентував увагу тренерський штаб перед поєдинком?

– Підказки стосувалися виключно тактичних аспектів. Разом з тим, просили не переживати і не нервуватися. Головне було відчути м’яч, впевнено почати з перших хвилин, зіграти без втрат.

 

– Олександр Бабич бачить вас виключно на вістрі атаки?

– Так, це наконечник атаки. Треба боротися, відкриватися і старатися. Також зміщуватися на ближню штангу, чіплятися за простріли.

 

– Хвилювання було сильним?

– Так, хвилювався добряче. Все таки-це стартовий склад, Прем’єр-ліга – інший рівень.

 

– Стадіон “Україна” – особливий для вас?

– Так, це правда. Тут я зіграв свій перший матч в елітному дивізіоні, коли дебютував за “Карпати” у минулому році. Приємно було зіграти у Львові. На трибунах було чимало друзів і знайомих.

 

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: