Кирилл КОВАЛЕЦ: «Стараемся не обращать внимания на турнирную таблицу»

Кирилл КОВАЛЕЦ: "Стараемся не обращать внимания на турнирную таблицу"Одним з найбільш активних гравців у протистоянні ФК “Львів” та “Олександрії” (1:2) був виконавець гостей Кирило Ковалець. Хавбек “Олександрії” фактично організував перший гол своєї команди. Після гри Ковалець-молодший поспілкувався з кореспондентом ПРО ФУТБОЛу.

 

– Сьогодні була цікава і багата на небезпечні моменти гра, – каже Кирило. – Звичайно, що ми раді, адже змогли здобути позитивний результат. Добре, що ми забили швидкий гол і нам це певною мірою допомогло. Далі був другий гол, вилучення… Валідольна кінцівка вийшла і багато емоцій було. В принципі, ми всі задоволені.

 

– Коли виходили на гру, знали про те, як зіграли свої матчі “Зоря” та “Маріуполь”?

– Безперечно, хочеться дивитися туди… Однак ми намагаємося не звертати увагу на турнірну таблицю. Як би наші суперники не грали, ми не маємо права давати їм шанси на скорочення відстані. Не важливо, як вони грають, “Олександрія” повинна вигравати у кожному поєдинку.

 

– 11 очок різниці з четвертим місцем – це практично бронзові медалі?

– Боротьба буде до останнього, нам не можна розслаблятися. Це однозначно.

 

– Перший гол “Олександрії” був дуже яскравим – після вашого сольного проходу по правому флангу так і хочеться сказати, що у вас Мессі вселився.

– (сміється) Не знаю, зараз важко аналізувати це по гарячих слідах. Так вийшло, що ми забили красиво. Хлопці травлять, що я – бразилець, а не за ФК “Львів бразильці грають. Головне, щоб мої дії приносили позитивний результат. Все інше має не таке важливе значення.

 

 

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: