Птах Лайвер проти канарок. АПЛ повертається! Анонс матчу «Ливерпуль» – «Норвіч»

Птах Лайвер проти канарок. АПЛ повертається! Анонс матчу "Ливерпуль" - "Норвіч"

9 серпня, 22:00, стадіон Енфілд. Пряма трансляція на телеканалі Setanta Sports.

Арбітр – Майкл Олівер

 

МОТИВАЦІЯ

“Ліверпуль”. Мерсисайдці прагнуть якнайшвидше оговтатися після поразки у Суперкубку за результатами серії пенальті та уже в першому турі закласти впевнений фундамент для тріумфального сезону в АПЛ. Перше місце в чемпіонаті – без сумніву, 

саме такими є амбіції Клоппа на цей сезон. Тому, зважаючи на цілі, рівень суперника та історію протистоянь, яка явно свідчить про перевагу господарів, “червоні” налаштовані розірвати “канарок” на “Енфілді” та здобути свої перші 3 очки у новому сезоні.

 

“Норвіч”. Команда Даніеля Фарке впевнено вибирається із Чемпіоншипу та повертається до Прем’єр-ліги після 3-х років відсутності у найвищому дивізіоні. На відміну від переможця Ліги чемпіонів, у “Норвіча” амбіції значно скромніші. Вижити та знову не вилетіти із АПЛ у кінці сезону – цього було б більше ніж досить для “канарок”. Тому “Норвіч” просто старатиметься пропускати якнайменше.

ТРАНСФЕРНЕ ЛІТО

Птах Лайвер проти канарок. АПЛ повертається! Анонс матчу "Ливерпуль" - "Норвіч"

Обидві команди не були надто активними на трансферному ринку цього літа. Юрген Клопп обмежився підписанням кількох гравців для резерву, як воротаря Адріана Кастільйо, або на перспективу, як-от нападника Харві Елліота та захисника Сеппа ван ден Берга. Німецький наставник збирається використовувати на максимум той склад команди, який зараз є, а не поповнювати лавку запасних. 

 

Птах Лайвер проти канарок. АПЛ повертається! Анонс матчу "Ливерпуль" - "Норвіч"

“Норвіч” також принципово вирішив не закуповуватися суто під Прем’єр-лігу. Із придбань лише захисник “Вестхема” Сем Байрем. Хоча орендовані півзахисники Ібраїм Амаду (“Севілья”) та Патрік Робертс (“Манчестер Сіті”) створюють непогану компанію на лавці запасних. Єдиний, хто із новоприбулих зіграє сьогодні із “Ліверпулем”, це воротар Ральф Ферманн , орендований у “Шальке”.  

 

ВІДСУТНІ ГРАВЦІ

“Ліверпуль”. 

Натаніел Клайн – отримав серйозне пошкодження у передсезонній підготовці і пропустить декілька місяців.

Джеймс Мілнер – під питанням. Він практично відновився після травми, через яку пропустив Суперкубок. Проте шанси, що центральний півзахисник “Ліверпуля” зіграє вже сьогодні становлять 50 на 50.  

Садіо Мане – приступив до тренувань після відпустки через участь у Кубку Африки лише у понеділок. Мане навряд чи потрапить навіть до заявки на гру, не говорячи вже про стартову одинадцятку. 

 

“Норвіч”. 

У “канарок” ситуація з кадрами дещо гірша.

Крістоф Ціммерман – травма коліна, через яку центральний захисник пропустить декілька тижнів.

Тім Клозе – ще один центральний захисник, який може не встигнути відновитися від травми до старту першого туру АПЛ. Відсутність Ціммермана і Клозе може викликати певні проблеми при побудові Даніелем Фарке надійного захисту проти мерсисайдців.

Александер Тетті – норвезький півзахисник травмований і точно не зіграє проти “Ліверпуля”.

Луїс Томпсон – ще один травмований у стані “канарок”. Півзахисник не гратиме ще як мінімум 2 тижні.

 

ІСТОРІЯ ЗУСТРІЧЕЙ

За всю історію команди зустрічалися 62 рази. 34 перемоги здобув “Ліверпуль”, по 14 ігор завершилися перемогою “Норвіча” та нічиєю. “Ліверпуль” виграв 8 з 10 останніх матчів проти “Норвіча” в АПЛ. Останній раз 3 роки тому на “Енфілді” суперники завершили гру нічиєю 1:1.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ КОМАНД

“Ліверпуль”: Алісон – Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон – Фабіньо, Хендерсон, Вейналдум – Орігі, Фірміно, Салах.

 

“Норвіч”: Ферманн – Ааронс, Годфрі, Клозе, Льюїс – Вранчіч, Трайбулл – Ернандес, Штіперманн, Буендіа – Пуккі.

 

ПРОГНОЗИ БУКМЕКЕРІВ

Всі футбольні портали та букмекерські контори одноголосно схиляються до розгромної перемоги “Ліверпуля”. На порталі WhoScored прогнозують 4:0 на користь господарів. 85,71% користувачів сайту впевнені в перемозі мерсисайдців, по 7,14% вважають, що буде нічия або виграє “Норвіч”. 

 

bet365 дає на перемогу Ліверпуля коефіцієнт 1.12, Фаворит Спорт – 1.14, Паріматч – 1.15, 1xBet – 1.18. Також букмекери вважають, що за “Ліверпуль” найімовірніше заб’є Мохаммед Салах (на це ставлять коефіцієнт 1.65). 44,5% користувачів WhoScored також вважають, що Салах стане гравцем матчу.

 

Що ж, залишається дочекатися до старту матчу та провести вечір п’ятниці за переглядом англійського футболу!

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: