Максим Старцев возвращается в сборную Украины

25-річного голкіпера криворізького „Кривбасу” Максима Старцева включено до списку кандидатів, котрі вестимуть підготовку до матчів ІІІ Міжнародного турніру пам’яті Героя України Валерія Лобановського. Ця заміна є вимушеною, адже через травму не допоможе команді дніпропетровець В’ячеслав Кернозенко. При цьому Максим давно залишався в полі зору тренерського штабу і сьогодні отримав запрошення до лав команди. Тож в одному з матчів Меморіалу можливий дебют цього голкіпера, який ще в юнацькі роки одягав футболку збірної України, провів шість матчів у складі „молодіжки”.

„Учора ми отримали інформацію, що у Кернозенка до цього часу певні проблеми, – сказав сьогодні прес-службі ФФУ тренер воротарів національної команди Юрій Роменський. – Він має приїхати на медичний огляд зі старшим лікарем збірної Володимиром Малютою для встановлення остаточного діагнозу. Вже протягом двох сезонів у „Таврії” та „Кривбасі” Старцев демонструє стабільний футбол, незважаючи на свій молодий вік. Тож через призму турніру пам’яті Валерія Лобановського маємо нагоду переглянути голкіпера і ближче з ним познайомитися. З цим погодився і Олег Блохін. Я говорив з цього приводу з тренером клубу Косевичем та тренером воротарів „Дніпра” Валерієм Городовим, який відзначив, що Максим зараз знаходиться у чудові формі. У нас зараз в полі зору багато воротарів, яких переглядаємо у матчах чемпіонату та першості. Але важливо, щоб вони мали постійну ігрову практику”.

Щодо підготовки, то команда Олега Володимировича почне збиратися на базі у суботу, відразу після матчів Кубку України. Футболісти, які виступають за кордоном, приєднаються до збірної після чергових турів національних чемпіонатів своїх країн. Капітан збірної Андрій Шевченко прибуде до столиці у понеділок і, скоріш за все, не зможе допомогти своїй збірній у першому двобої. Те ж саме стосується і Андрія Вороніна, котрий проведе календарний матч Бундесліги у суботу.

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: