Юношеская сборная Украины (U17) переиграла одногодок из Уэльса

Учора, 9 серпня, юнацька збірна команда України (U17) в рамках підготовки до кваліфікаційного раунду V чемпіонату Європи провела товариську зустріч проти одноліток з Уельсу. Гра пройшла на стадіоні НТК ФФУ ім. В.Баннікова.

Українські футболісти здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0 – м’яч в дебюті забив Олег Міщенко, вдало зігравши на добивання. Наставника українців Вадима Дьордя не задовольнила гра команди в першому таймі, адже наша команда діяла невпевнено, а деякі новачки не могли належним чином вписатися в загальний малюнок гри. „Одразу дві причини вплинули на перебіг подій у матчі. По-перше, одна група гравців приїхала з клубів перевтомленою, а інша, навпаки, після відпустки. Фізична розбалансованість, звичайно ж, далася вчора взнаки. В той же час суперник постав перед нами добре збалансованим, зіграним. Особливо це стосується захисних ланок збірної Уельсу”, – сказав прес-службі ФФУ наставник „жовто-блакитних”.

Учора протягом матчу тренерський штаб українців провів одразу дев’ять замін і всі новачки мали можливість проявити себе. Однак не всім це вдалося. „Через те, що дехто з кандидатів до збірної не зміг увійти як слід у гру, нам доводилося робити подвійні і, навіть, потрійні заміни. Але в цілому я не маю великих претензій до гравців у другому таймі, усі проявили характер і дещо вирівняли гру. Я задоволений тим, що вдалося перемогти”.

Україна: 1.Махновський, 2.Довгій, 3.Бутенін, 5.Рибковський (6.Колода,41), 17.Ковальов, 16.Мікіцей, 10.Зозуля (к), 22.Куцяба (4.Пінчук,41, 14.Сагайдак,74), 7.Назарчук (15.Політило,31, 11.Оганесян,69, 11.Башкіров,76), 18.Пшеничний (19.Гайдаш, 41), 9.Міщенко (20.Леонов,41, 8.Коншин,68).Запасні: 23.Іванов, 13.Мурга.

Гол: 1:0 Міщенко (3).

Попередження: 6.Колода (43).

Друга контрольна гра проти збірної Уельсу відбудеться 11 серпня о 17.30 на місцевому стадіоні в Обухові.

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: