Жоэль БОПЕСУ: «Верили в положительный результат до самого конца»

Жоэль БОПЕСУ: "Верили в положительный результат до самого конца"Протягом значної частини ігрового часу “Олександрія” перемагала ФК “Львів”, проте наприкінці зустрічі господарі врятувалися від поразки. Про враження від матчу на “Україні” розповів французький захисник львів’ян Жоель Бопесу.

 

“Це була важка гра, – каже Бопесу. – Ми були готові до того, як діятиме “Олександрія”, адже детально розібрали суперника з тренерським штабом суперника. Однак усі плани зламав швидкий пропущений гол. Загалом ми діяли непогано, хоча в підсумку можемо бути задоволені тим, як все склалося. Особливо, якщо врахувати той факт, що ми закінчували поєдинок у меншості. Звичайно, ФК “Львів” налаштовувався тільки на перемогу, однак вилучення змінило наші плани. В будь-якому випадку ми вірили у позитивний результат. І боролися до останньої секунди. Не важливо, хто грає проти нас: “Шахтар”, “Зоря” чи ще хтось – ми завжди хочемо виграти”.

 

“Я в Україні недавно, та можу сказати, що хлопці дуже мені допомагають з адаптацією. Слова вдячності адресую також тренерському штабу. Коли ти змінюєш команду і чемпіонат, це не завжди просто. Раніше я виступав у Північній Македонії та Латвії, проте зараз роблю перші кроки в Україні. Якщо порівнювати ці три чемпіонати, то український є суттєво сильнішим”, – сказав гравець ФК “Львів”.

 

 

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: