Богдан МИШЕНКО: «Для нас 1:1, как поражение»

Богдан МИШЕНКО: "Для нас 1:1, как поражение"Новачку “Олександрії” Богдану Мишенку вистачило всього 10 хвилин для того, щоб забити у своєму прем’єрному матчі за “Олександрію”. Про свої враження від битви з ФК “Львів” півзахисник розповів у інтерв’ю “ПРО ФУТБОЛу“.

 

– Сьогоднішня нічия для нас, як поразка. Складно щось додати – ми однозначно мали здобувати перемогу, адже грали у більшості. За жодних обставинах не мали відпускати суперника. Всі ми дуже розчаровані – в першій грі з “Колосом” поступилися, зараз повинні були вигравати. 1:1 – для нас, ніби поразка. Що вдієш, маємо готуватися до наступних матчів.

 

– Ви могли дебютувати ще в минулому турі, проте “Олександрія” мала труднощі із заявкою нових футболістів…

– Так, я з нетерпінням чекав своєї першої гри, хотів нарешті дебютувати. Добре, що забив сьогодні, втім шкода, що ми не виграли.

 

– Ваш гол виявився дуже красивим.

– Напевно, спрацювало атакувальне чуття – зміщувався під нападника, який боровся проти захисника, і вдало спіймав м’яч на ногу. На щастя, все склалося якнайкраще.

 

– Ви по-особливому святкували сьогоднішнє взяття воріт. Таким чином передали вітання вагітній дружині?

– Так, присвятив цей гол їй.

 

– Львівський стадіон “Україна” можна назвати для вас особливим?

– Звичайно, адже ще у 2014-му році я тут дебютував у Прем’єр-лізі, коли вийшов на заміну в матчі донецького “Металурга” проти “Карпат“. Сьогодні тут я зіграв перший матч за “Олександрію” та ще й відзначився голом. Вже в середу гратимемо на цьому стадіоні з “Карпатами“. Не сумніваюся, що нам буде важко – всі львівські команди відзначаються бійцівськими якостями.

 

– Протягом кількох років ви грали у Білорусі. Фактично там остаточно сформувалися як футболіст?

– Минуло достатньо часу, я здобув важливий досвід, став дорослішим. Коли їхав за кордон, то ще не мав 20 років. Тепер я повернувся і намагатимуся якісно проявити себе на Батьківщині.

 

 

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: