Определены лучшие игроки по амплуа на Мемориале Лобановского

Завершився ІІІ Міжнародний турнір з футболу пам’яті Героя України Валерія Лобановського, який проходив на рівні національних збірних команд. За почесний трофей боролися чотири збірних: України, Польщі, Сербії та Чорногорії і Ізраїлю. Серед почесних гостей турніру був генеральний секретар ФІФА Урс Лінсі, керівники національних федерацій країн-учасниць, Вірменії, Туреччини, а також друзі Валерія Лобановського з Росії Нікіта Симонян та Сергій Мосягін.

Перед фінальними двобоями пан Лінсі провів робочу зустріч з президентом київського „Динамо” Ігорем Суркісом, в рамках якої відвідав Дитячо-юнацьку футбольну школу клубу на Нивках. Окрім цього представник ФІФА побував з президентом ФФУ Григорієм Суркісом на НТК ФФУ імені Віктора Баннікова, високо оцінивши якість полів та інфраструктуру футбольного комплексу національної федерації.

Нагадаємо, що українцям вдалося задовольнитися бронзовими нагородами турніру після перемоги з рахунком 2:1 над збірною Сербії та Чорногорії. Переможцями турніру стала добре збалансована та організована збірна Польщі, яка в драматичному фіналі змогла здобути перемогу над збірною Ізраїлю з рахунком 3:2. Оргкомітет змагань визначив кращих гравців змагань: воротар – Нір Давидович (Ізраїль), захисник – українець Владислав Ващук, півзахисник – Ігор Дуляй (Сербія і Чорногорія), нападаючим – поляк Гжегож Расяк.

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: