Младен БАРТУЛОВИЧ: «Судья с первых минут все мелкие моменты трактовал в пользу соперника»

У першому матчі 12-го туру УПЛ зустрілися ПФК “Львів” та “Інгулець” (1:1). Автор реалізованого пенальті у складі гостей хорват Младен Бартуловіч поділився враженнями від поєдинку.

 

– Образлива нічия, звичайно. Як на мене, ми заслуговували на перемогу. Та й другий гол забили чистий, який суддя не зарахував. В роздягальні щойно переглянули повтор і тільки впевнилися у цьому. Хоча я ще на полі говорив про це – чистий гол. Також створили купу моментів. Заслуговували на три очка сьогодні. Можливо, трохи не пощастило. Сподіваємося, що в наступних матчах у нас все вдасться.

 

– Сьогодні на полі було багато емоцій, падінь і два вилучення. Ви особливо часто спілкувалися з арбітром Ярославом Козиком. Було багато нарікань?

– Безперечно. Він з перших хвилин усі дрібні моменти трактував на користь суперника. Це все відчувалося. Так, рефері дав дві червоних картки, але обидві вони – по ділу. Наш гол відмінив, пенальті поставив, не знаю… Це вже така справа. У нас було достатньо моментів для того, щоб виграти сьогодні.

 

– Інгулець не заробив одне очко, а скоріше втратив два?

– Однозначно. Загубили дуже важливі для нас залікові бали. Проте тішить, що показуємо непогану гру, створюємо нагоди. Думаю, у наступних матчах надолужимо.

 

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: