Андрей Шевченко крестил своего сына

У старовинній церкві Сан-Вінченцо північно-італійського містечка Черноббіо на березі озера Комо в понеділок увечері відбулася церемонія хрещення десятимісячного сина нападаючого футбольного клубу “Мілан” і збірної України Андрія Шевченка. На церемонію в Черноббіо спочатку на вертольоті, а потім на катері прибув зі своєї особистої резиденції в Аркоре голова Ради міністрів Італії Сільвіо Берлусконі.

Те, що італійський прем’єр і господар “Мілана” має намір стати хрещеним батьком первістка Шевченка, кілька днів назад підтвердив сам футболіст, уточнивши, що затримка була лише за визначенням точної дати церемонії.

Раніше Шевченко повідомив також, що його перший син Джордан буде католиком, а коли народиться друга дитина, то вона стане православною. Таке не зовсім звичайне рішення футболіст пояснив тим, що він і його дружина – американська фотомодель Крістен Пазик – належать до різних конфесій.

Родина Шевченка в цей час живе в містечку Блевіо, що також розташований на березі Комо, саме навпроти Черноббіо. Коли вирішувалося питання про місце хрещення Джордана, вибір припав на Черноббіо саме тому, що туди було зручно добиратися всім учасникам церемонії, у тому числі й італійському прем’єру.

У церкві Сан-Вінченцо раніше брали шлюб інший гравець “Мілана” – Алессандро Костакурта. Також у Черноббіо, але не в церкві, а в муніципалітеті відбулося цивільне одруження Кларенса Зеєдорфа, що дотепер живе в цьому містечку.

Источник: champion.com.ua

Новости партнеров

Комментарии: