Фатих ТЕРИМ: “Украина – очень сильная команда, но мы должны только выигрывать”

„Ми приїхали до Києва тільки за перемогою!”. Такий настрій гравців і тренерів збірної Туреччини, яка в середу зустрінеться у Києві з українськими футболістами.

Готель Національний. Біля входу з півтора десятки українських футбольних фанів чекають на гравців збірної Туреччини. Можливо комусь таки пощастить взяти автограф у талісмана наших гостей – нападника Хакана Шюкюра.

Турки залишили роздачу автографів на десерт. В середу о 19.15 вони зустрінуться зі збірною України на НСК „Олімпійський”. У вівторок у цей самий час за зачиненими дверима підопічні Фатіха Теріма провели своє останнє тренування. До матчу готувалися 23 гравці. Взяти реванш за домашню поразку 10-ти місячної давнини з рахунком 0:3. Для турків справа честі і шанс поїхати до Німеччині наступного року.

Фатіх Терім, головний тренер збірної Туреччини:

“Україна дуже сильна команда. Вони в нас виграли пешу гру. Я хочу привітати українську збірну з виходом до фінальної частини чемпіонату світу. Це дуже важливо для українського футболу і для вашої збірної”.

Склад яким збірна Туреччини збирається прориватися до фінальної частини мундіалю далекий від ідеалу. За словами Теріма його команду могли б підсилити близько 10 гравців. Але не дивлячись на проблеми зі складом турки прагутимуть перемоги.

Фатіх Терім, головний тренер збірної Туреччини:

“Українська команда для нас дуже зручна. Тому, що вона вже думає про поїздку до Німеччини. Але водночас ця гра буде дуже важкою. Адже ми маємо лише вигравати”.

Источник: Перший канал

Новости партнеров

Комментарии: