До 15 декабря эксперты дадут выводы по проекту застройки на площади перед НСК «Олимпийский»

Проект забудови на площі перед НСК «Олімпійський» вивчатиме спеціальна експертна група. Таке рішення було прийнято 9 листопада 2005 року під час засідання робочої групи Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

До складу експертної групи разом з представниками Мінсім’їмолодьспорту увійшли експерти Міністерств: з надзвичайних ситуацій, внутрішніх справ, будівництва та архітектури, представники СБУ, Федерації футболу України, а також НСК «Олімпійський» та самого забудовника – товариства «Юджин».

Експертна група має зробити висновки чи буде можливим у разі будівництва за даним проектом забезпечення евакуації глядачів з НСК «Олімпійський» при проведенні футбольних матчів, відповідно до вимог ФІФА та УЄФА. Надати свої рекомендації спеціалісти мають 15 грудня цього року.

У свою чергу товариство «Юджин» надало НСК «Олімпійський» гарантійний лист про те, що будівництво торговельно-офісного центру не вийде вище нульового рівня (тобто не буде вище, ніж є нині) до кінця 2005 року.

Нагадаємо, раніше Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій ПАВЛЕНКО, коментуючи ситуацію навколо головної спортивної арени країни, наголосив: «Наше головне завдання – забезпечити, щоб на оновленому НСК «Олімпійський» відбувся фінальний матч Чемпіонату Євро-2012».

Переможець проведення фінальної частини Євро-2012 має бути остаточно визначений у грудні 2006 року.

Источник: sport.com.ua

Новости партнеров

Комментарии: