Йожеф Сабо отвечает на обвинения Луческу

От не може жити футбольна Україна без скандалів! Як тільки забувається один, відразу ж на його місці з’являється інший. Постійним залишається лише першоджерело – арбітраж у національній першості. Некоректні висловлювання тренерів на післяматчевих прес-конференціях щодо дій рефері стають вже звичними. Але вчорашні заяви керманича «Шахтаря» Мірчі Луческу викликали серйозний резонанс.

Мірча Луческу, тренер „Шахтаря”:

“На жаль, “Динамо” Київ судять лише з симпатіями до нього. І якщо судять не так, як киянам вигідно, арбітра відразу ж дискваліфікують… Мене цікавлять саме матчі з „Динамо”, адже в них вирішується доля чемпіона або звання володаря Кубка України”.

Залишитися без зворотньої реакції слова Мірчі Луческу не могли. Віце-президент київського „Динамо” Йожеф Сабо вважає це абсолютною неправдою, а висловлювання пана Луческу навіть образливими.

Йожеф Сабо, віце-президент „Динамо”:

“Меня как вице-президента конечно оскорбляют высказывания господина Луческу. Я уверен, что если бы господин Луческу в Италии, или где он там работал, выступил бы с такими заявлениями, его бы дисквалифицировали”.

Найбільше питань у Мірчі Луческу виникло після славнозвісного матчу „Шахтар” – „Динамо”, де перемогу святкували кияни.

Мірча Луческу:

“Ще раз хотів би нагадати те, що я говорив після гри з „Динамо”. Про різну інтерпретацію порушень. Помилки були як в один, так й в інший бік. Я говорю про те, що в тій грі було більше симпатії до команди суперника. Фоли сзаду повинні були трактуватися зовсім не так, як вони трактувалися. Суддя пенальті хотів дати, але не дав. Моя думка: все-таки арбітр був запрограмований на таке суддівство”.

Йожеф Сабо:

“Уважаемый господин Луческу, посмотрите игру “Шахтер” – “Динамо”, где игроки “Шахтера” неоднократно нарушали сзади подкатом, даже без мяча. Их надо было удалять. Я согласен, что Клебера надо было удалять, но надо было бы удалить Брандау, который нанес очень серьезную травму Федорову. При том специально. Срна подкатился сзади просто нахальным способом под Реброва”.

Червоних карток в цьому матчі не було. Хоча і мали бути. Звісно, арбітри помилялися, помиляються і будуть помилятися. Але за словами Мірчі Лучуку, в Україні лише 70 відсотків матчів вирішуються на футбольному полі, а 30 – десь в іншому місці.

Йожеф Сабо:

“Я хочу сказать господину Луческу, что мне было стыдно смотреть матч “Черноморец” – “Шахтер”. Когда защита “Черноморца” убежала на трибуны. Зрители стали покидать стадион и кричать «позор». Не нужно трогать “Динамо”. Мы всю жизнь играли честно. Мы ни с кем никогда не договаривались”.

Залишити без реакції слова тренера “Шахтаря” на післяматчевій прес-конференції Професіональна футбольна ліга просто не зможе, адже свого часу за менш резонансні висловлювання Йожефа Сабо карали доволі серйозно.

“Спортивные новости Первого национального”

Источник: Dynamomania

Новости партнеров

Комментарии: