Сборная Украины окончательно определилась с местом пребывания в Германии во время ЧМ-2006

Сьогодні президент національної федерації Григорій Суркіс розповів представникам ЗМІ про те, що тренерський штаб збірної визначився з місцем дислокації національної збірної команди у Німеччині. Нагадаємо, що нещодавно делегація ФФУ з офіційним візитом відвідала країну-організатора мундіалю та ознайомилася з деякими тренувальними базами, запропонованими Оргкомітетом ЧС-2006, де планується проведення безпосередньої підготовки до відповідальних матчів фінальної частини світової першості.

За словами Григорія Суркіса, за безпосереднього сприяння голови Оргкомітету Франца Беккенбауера та його заступників вдалося обрати чудове місце, неподалік від Франкфурта. „Я вдячний пану Беккенбауеру та його помічникам за таке ставлення до нашої збірної. За сприяння Оргкомітету ЧС-2006 було визначено місце розташування національної збірної, яка мешкатиме за 35 кілометрів від Франкфурту. Затишний п’ятизірковий готель, де є всі умови як для якісної підготовки, так і для відновлення: це і басейн із термальними водами, саунами, а за кількасот метрів від готелю знаходиться чудове поле. Таким чином, ми можемо сказати, що маємо всі умови для якнайкращої підготовки до матчів у груповому турнірі”.

Щодо перспектив більш конкретних президент ФФУ підкреслив, що тренерський штаб прагне вийти з групи, але результат залежатиме від різних факторів. Не викликає сумнівів той факт, що впевнена гра підопічних Олега Блохіна протягом всього кваліфікаційного турніру та дух переможців, що з’явився у команди, стануть одними із позитивних чинників у цьому.

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: