Николай НЕСЕНЮК: «Месси становится похож на Людмилу Зыкину»

Известный журналист Николай Несенюк прокомментировал вручение седьмого «Золотого мяча» аргентинскому нападающему Лионелю Месси.

Фото – dynamo.kiev.ua

Півстоліття тому по єдиному всесоюзному телеканалу регулярно показували виступи співачки Людміли Зикіної. Окрім оксамитового контральто, яким вона співала про «родину», Людмила мала високий зріст та щедрі принади розкішної жіночої фігури. І це дуже подобалось чоловікам, особливо із південних республік тодішнього Союзу.

Був навіть такий анекдот. Зикіну під час концерту у Закавказзі десять разів викликали «на біс», після чого втомлена співачка попросила вибачення, бо не могла більше співати — «сів» голос.

«А ты не пой, ты только ходи туда-сюда», — закричали їй із перших рядів.

Приблизно те ж саме відбувається нині із футболістом Ліонелем Мессі, якому несподівано присудили «Золотого м’яча». Запитується — за що? Звісно, геніальний Мессі може грати у футбол на високому рівні ще років десять, а, може, й більше, і буде корисним для команд, за які виступатиме. Та причому тут «Золотий м’яч» найкращому футболісту світу-2021?

До того ж, що й талант згаданої вище співачки Людмили Зикіної. Подібно до Мессі, вона не злазила з екранів єдиного на весь СРСР телеканалу і була приречена на популярність. Так само і Ліонелю Мессі нині досить лише просто виходити на футбольне поле. Все інше «намалюють» кілька дивізій піар-менеджерів міжнародних корпорацій, «обличчям» яких він є. Тож подібно до співачки із старого анекдоту, аргентинцю, аби бути визнаним «найкращим у світі», вже не треба забивати м’ячі та приводити команди до великих трофеїв. Достатньо ходити щодня перед телекамерами «туди-сюди».

Источник – Gazeta.ua

Новости партнеров

Комментарии: