Бомбардири, які можуть здивувати на чемпіонаті світу в Катарі

Хамес Родрігес в 2014-му, Дієго Форлан та Томас Мюллер в 2010-му, Давор Шукер в 1998-му – всі ці футболісти свого часу отримували нагороду найкращого бомбардира чемпіонату світу. Не найбільш очевидні варіанти, не правда ж? Шанси на перемогу цих гравців в окремо взятій категорії голеадорів перед турнірами оцінювалися низько, або ж не оцінювалися взагалі. Саме такі випадки суттєво змінили весь світ ставок та спортивних прогнозів. Щоб отримати максимальну користь та віддачу від ставок на чемпіонат світу, ми рекомендуємо використовувати Bet365 бонус код 2022. Безкоштовні ставки, які можна зробити, використовуючи цей промокод – це те, що справді варте уваги.

Embed from Getty Images

Аби пересвідчитися в цьому, достатньо просто глянути лінію на прийдешній Мундіаль в Катарі. Станом на сьогодні можна вибрати з понад декількох сотень футболістів та сказати: «Він стане найкращим бомбардиром, ставлю на нього!». Зловити високий коефіцієнт – чим не радість? Які ж там є цікаві, а головне ймовірні варіанти?

Першим увагу привертає один із лідерів «Ліверпуля», Діогу Жота (кф. 25). Португалець проводить неймовірний сезон та регулярно забиває. Що йому завадить робити це в парі з досвідченим Кріштіану? Інша цікава кандидатура – Карім Адеємі (кф. 40), новачок дортмундської «Боруссії». Після того, як кар’єру закінчив Маріо Гомес, в бундестімі не було такого забивного номінального форварда. Ще двоє кандидатів – це «несподіванки» поточного клубного сезону, Арно Данджума та Дарвін Нуньєс (обидва – кф. 55). Перший за один рік став найкращим бомбардиром «Вільярреала» в ЛЧ, а другий так часто відзначався забитими м’ячами, що потрапив на радар скаутів майже всіх топ-клубів Європи. Одним словом, вибирати є з кого. 

Не забуваймо, що ЧС в Катарі стане унікальним. Він пройде зимою посеред клубного сезону, тому вірогідність неочікуваних результатів та подій – досить велика. 

Новости партнеров

Комментарии: