Украина предложила своим соперникам по Группе В в отборе к ЕВРО-2008 свой вариант календаря

Після дводенного обговорення календаря матчів відбірної групи „В” Євро-2008 в Парижі остаточного рішення досягти не вдалося. Однак по поверненні додому керівництво ФФУ та тренерський штаб національної збірної після конструктивних обговорень прийняли рішення ухвалити останню редакцію запропонованого календаря з незначними змінами. Відповідного листа було надіслано представникам шести учасників нашої групи: „Хочемо повідомити, що тренерський штаб національної збірної не може прийняти розроблений варіант календаря, що було надано на розгляд 10 лютого у другій половині дня. Вважаємо, що такий порядок календаря, що надає національній команді Франції перевагу проведення своїх останніх чотирьох матчів удома, ставить інших учасників у нерівне становище.

Однак, на наш погляд, одним із рішень у дусі Чесної гри могла б бути згода на заміну домашніх матчів в окремих іграх наступним чином:

2 вересня 2006 р. Україна – Литва

11 жовтня 2006 р. Франція – Україна

17 жовтня 2007 р. Литва – Україна

17 листопада 2007 р. Україна – Франція

Ми переконані, що такі зміни слугуватимуть інтересам всіх членів групи В в узгодженні справедливого календаря без порушення яких-небудь значних елементів”.

Тепер залишилося очікувати на згоду інших учасників обговорення. Нагадаємо, що згідно зі змінами у відповідному пункті Регламенту УЄФА командам на обговорення календаря надається 30 діб. Раніше цей термін був значно тривалішим – 90 діб. У тому випадку, якщо не буде ухвалено обопільного рішення, то 2 березня в Ньоні команди розсудить жереб.

href=”http://www.ffu.org.ua/showfile.php?table_id=2&item_id=1855&file_id=1&language=ua” target=”_blank”>Проект-календаря групи В ЧЄ-2008

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: