Компания «Кока-Кола» в Украине начала Международную Программу отбора флагоносцев для ЧМ-2006

10 березня 2006 року, компанія «Кока-Кола Беверіджиз Україна» повідомляє про початок Міжнародної програми відбору Прапороносців на Чемпіонат світу з футболу-2006. За результатами програми будуть визначені найдостойніші діти для супроводу прапора України під час урочистого відкриття одного з матчів Чемпіонату світу за участю української Національної Збірної.

Національна Збірна України вперше у своїй історії виборола право представляти вітчизняний футбол на світовій першості, що відбудеться у червні цього року в Німеччині. Гідними повинні бути й ті, хто презентуватиме державний прапор України десяткам тисяч глядачів на трибунах стадіонів та мільйонам вболівальників перед телеекранами.

Стати учасником Програми може кожен український підліток у віці 12-16 років, здатний своєю активною позицією та унікальними досягненнями громадського, навчального та спортивного життя підтвердити почесне право бути Прапороносцем. Для участі у програмі необхідно лише правильно заповнити спеціальну номінаційну форму (анкету) і написати невеличкий твір, чому саме учасник програми вартий стати Прапороносцем. Вирішальним фактором для перемоги є не стільки причетність до активного заняття футболом, скільки унікальні лідерські якості, загальні гуманні принципи життя, що виявляються у особливих ВЧИНКАХ чи ПОСТУПКАХ у важких життєвих та спортивних ситуаціях.

Номінаційні форми (анкети) будуть розповсюджуватись через загальноосвітні заклади, дитячо-юнацькі спортивні організації та державні установи з 9 по 24 березня 2006 року за допомогою ПР-агентства „Радник”. Заповнені номінаційні форми (анкети) учасників передаються в зазначений термін ПР-агентством до Компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна».

Такий механізм реалізації Програми відбору дозволяє донести інформацію про програму та залучити до участі у ньому якомога більше широкого загалу. Це стосується як юних футболістів, що займаються організованим футболом у дитячо-юнацьких спортивних школах, грають у Дитячо-Юнацькій Футбольній Лізі чи інших футбольних клубах, так і талановитих обдарованих хлопчаків та дівчат, які не мають досягнень на футбольній ниві, але жагуче бажають стати Прапороносцем збірної України.

З 27 по 29 березня 2006 року спеціальне журі у складі уповноважених представників Компанії „Кока-Кола Беверіджиз Україна” та представників футбольних клубів, асоціацій, відомих дитячих тренерів та інших знаних в Україні людей обере трьох найбільш гідних дітей супроводжувати прапор України на Чемпіонаті світу в Німеччині.

Источник: -=ПРО ФУТБОЛ=-

Новости партнеров

Комментарии: