Виталий Кварцяный возвращается на тренерский мостик

Після невдалого для нашої команди останнього матчу чемпіонату проти полтавської “Ворскли” головний тренер “Волині” Віталій Володимирович Кварцяний, незважаючи на рекомендації лікарів, повернувся до виконання своїх обов’язків і безпосередньо проводить підготовку команди до матчу з донецьким “Металургом”.

Першими діями шанованого усіма волинськими уболівальниками тренера стало відрахування з “Волині” півзахисників Бориса Чеботаря та Сергія Гончаренка, яким надано статус вільних агентів. В той же час “перспективних” Сергія Шпака та Івана Семиряка віддано у оренду відповідно в чернігівську “Десну” та стрийський “Газовик-Скалу”. Нагадаємо, що у Стрию також на правах оренди перебувають ще двоє гравців “Волині” – нападник Роман Степанов та півзахисник Дмитро Трефіловський, котрий уже встиг відзначитись забитим м’ячем у гостьовому поєдинку стриян проти ФК “Бершадь”.

Замість гравців, що покинули клуб, було запрошено вже відомого волинським вболівальникам молдовського легіонера Олексія Савінова, який виступав за нашу команду протягом 2-го кола 13-го чемпіонату, після чого до кінця минулого року захищав кольори ужгородського “Закарпаття”, та 35-річного захисника чернігівської “Десни” Олега Ратія (на фото), котрий зараз переживає свою другу молодість. Перший з них отримав футболку з 20-м номером, а другий з 33-м. Крім того під номером 77 дозаявлено найкращого гравця ДЮФШ “Волинь” 1991 р.н. – нападника Євгена Павлова, який у свої 15 років демонструє досить зрілу гру і вже став об’єктом уваги селекціонерів провідних команд України.

Нині селекційна служба клубу працює на повну силу, тому є висока ймовірність, що до матчу з донецьким “Металургом” у “Волині” з’являться нові обличчя які добре відомі українським вболівальникам.

Источник: ФК Волынь

Новости партнеров

Комментарии: