Все билеты на ЧМ-2006, выделенные Украине, проданы

Якщо хтось із українських вболівальників забарився з бронюванням собі квитка на матчі збірної України на чемпіонат світу в Німеччині, то більш за все, що він запізнився на потяг. За словами віце-президента ФФУ Володимира Лашкула всі квитки, які були представлені ФІФА Україні за квотою, вже реалізовані.

Невелика кількість останніх квитків викуплена туристичним агентством “Гамалія”, яке й буде їх реалізовувати у пакеті з іншими послугами, а це проживання та переїзд.

До речі, вболівальникам, які зверталися останнім часом до “Гамалії” пропонують день проживання в Німеччині не менше, ніж за 100 євро, не враховуючи переїздів.

Що стосується реалізованих квитків на три гри групового турніру, то їх кількість така: на гру Україна – Іспанія реалізована 2964 квитків, на матч Україна – Саудівська Аравія – 3439 квитків, на зустріч Україна – Туніс – 5099 білетів.

Щоправда, ФФУ звернулася до ФІФА з проханням збільшити квоту для українських вболівальників, але поки ствердної інформації не отримала.

Самі квитки з німецького Бремена до України будуть доставлені в травні місяці. Володарі сертифіката зможуть обміняти його на квиток безпосередньо в Україні. Вболівальники, які придбали “умовні” квитки (ігри 1/8 фіналу, чвертьфіналу і так. далі) зможуть обміняти квитки за умови виходу збірної України з групового турніру. Причому, на кожному зі стадіонів, де буде проводити матчі збірна України буде 12-ть пунктів обміну сертифікатів на квитки.

Тепер щодо самих квитків. На зворотній стороні білета розписана пам`ятка, що не можна робити на стадіоні. На лицевій стороні перепустки, які були розповсюджені в першу партію, буде значиться інформація про володаря білета з прізвищем та паспортними даними. У тих, хто отримає квитки з додаткової партії на білеті буде поміщений мікрочіп з електронною інформацією про власника білета. Тому вже нині організатори ЧС-2006 року інформують, щоб вболівальники під час відвідування матчу мали при собі паспорт, щоб охоронці при потребі могли звірити дані документа з білетом.

Всі стадіони на ЧС-2006 будуть розділені для глядачів на чотири зони: зелена, синя, жовта та червона. Місце вболівальника на квитку у тій чи іншій зоні буде прописане словами із вказівкою кольору.

Присутній на прес-конференції консул посольства Німеччини Рейнтхард Хассенпіфлюг у свою чергу попрохав, щоб бажаючі поїхати на чемпіонат світу здавали якнайшвидше документи на отримання візи. Причому хід отримання візи для вболівальників, які поїдуть “самоходом” та від туристичних агентств з формуванням груп, буде однаковим.

Причому, володарям сертифікатів на квитки на ЧС-2006, які не зможуть отримати візу, кошти не повертатимуть. Щоправда, є можливість продати квиток через інтернет-біржу чи заміну квитка на іншого власника, але, схоже, що це справа безнадійна, тим більше в Україні.

Що стосується офіційної делегації ФФУ на Мундіаль, то вона разом з командою складе 45-ть чоловік. До того ж на ФФУ у ФІФА було видано 240 запрошень для офіціних осіб на три матчі збірної України в груповому турнірі.

Для журналістів з України також буде дещо спрощене отримання віз. Принаймні, для акредитованого ФІФА журналіста Шенгенська віза буде безкоштовною. Для вболівальників вона буде коштувати 35 євро.

ЗМІ, які мають у своєму розпорядженні кошти для висвітлення ЧС-2006 року можуть цілком комфортно проживати та працювати в “Українському домі ЧС-2006”, який створений ФФУ і буде знаходитися в 10-ти хвилинах їзди від готелю, де буде мешкати збірна України.

Тарифи для журналістів будуть такими: мінімальна ціна проживання з умовами для праці складе 3000 євро, а максимальна – 6000 євро. Це на весь чемпіонат світу.

Источник: champion.com.ua

Новости партнеров

Комментарии: