Пётр ДЫМИНСКИЙ: “Григорий Суркис порекомендовал Садовому не отдавать стадион “Украина” “Карпатам”

«Григорій Суркіс порадив Садовому не віддавати стадіон «Україна» «Карпатам»», – заявив Західній інформаційній корпорації почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський.

«З Андрієм Садовим зустрічався головний тренер та генеральний директор «Карпат» Юрій Дячук-Ставицький. Садовий йому сказав, що був у Кабінеті Міністрів і Григорій Суркіс йому порадив не віддавати стадіон «Карпатам». Тому Садовому потрібно визначатися, хто йому рідніший: Суркіс чи львівська громада. На форумі інтернет-сайту «Карпат» один з вболівальників пише приблизно таке: «Що цей Садовий собі думає? Замахнувся на проведення «Євро-2012». Якщо він буде так себе вести, то недопрацює до чемпіонату світу 2006 року у мерському кріслі». Я поділяю цю думку на 100%. Думаю так і станеться», – наголосив П.Димінський.

Також Петро Димінський запрошує Андрія Садового на дебати, аби «пояснити різницю між ЗАТ ІК «Галицькі інвестиції» та Акціонерним товариством «Народна команда «Карпати» (Львів)»

«Я запрошую Андрія Садового на теледебати на будь-якому каналі, хоч на ТРК «Люкс». Я оплачу необмежений ефірний час. Він апелює до львівської громади, мовляв, стадіон хочуть передадуть у статутний фонд якогось незрозумілого акціонерного товариства. Просто Садовий не розуміє, що це за акціонерне товариство. Зараз юристи допрацьовують документи, і скоро ми презентуємо це товариство, у якому статутний фонд без участі міської ради становитиме близько 250 мільйонів гривень. Більш того, фонд буде підтверджено активами.

Тому я запрошую Садового у прямий ефір, аби поспілкуватися. Я його спитаю: чи він узагалі розрізняє ЗАТ ІК «Галицькі інвестиції» та Акціонерне товариство «Народна команда «Карпати» (Львів)? Потім ми проведемо соцопитування, як до цього ставляться наші люди. Якщо міський голова Львова дорожить своєю репутацією, то відгукнеться на мою пропозицію. Якщо Садовому не байдужа громада міста та виборці, котрі зараз вже жалкують, що за нього проголосували, то він прийде на дебати зі мною», – підкреслив П.Димінський.

Источник: ФК Карпаты Львов

Новости партнеров

Комментарии: