Болельщики “Карпат” достучались до мэра Львова

Після акції фанів під стінами Ратуші “Досить зволікати! Стадіон – “Карпатам”! мер Львова Андрій Садовий домовився про зустріч з представниками ФК “Карпати”.

Зазначимо, що під час акції вболівальників Андрій Садовий підтримав компромісний варіант вирішення проблеми домашньої арени «Карпат». Мер пообіцяв: якщо керівництво “Карпат” проводе ремонтні роботи на стадіоні за власний кошт, витрачена сума компенсується скасуванням оплати за комунальні послуги на стадіоні та його оренду.

«У той же день, коли я отримаю від ФК «Карпати» листа з проханням дозволити проводити ремонтні роботи на стадіоні «Україна», я одразу ж підпишу дозвіл на це», – наголосив Андрій Садовий. Мер також пообіцяв відвідувати усі домашні матчі «Карпат».

У міськраді на зустрічі Андрія Садового та керівників і ветеранів ФК “Карпати” з вуст мера інших, альтернативних пропозицій щодо стадіону “Україна” так і не пролунало. Фактично мер повторив ті ж слова, які казав під час акції вболівальників “Карпат” під стінами Ратуші. Тож тепер рішення – чи погоджуватись на озвучену міським головою пропозицію – за “Карпатами”.

Источник: ФК Карпаты Львов

Новости партнеров

Комментарии: