Телеканал Интер. 19.20. 1-я серия “Вторая половина”. Про жен и матерей футболистов сборной

Наближається довгоочікуване свято всіх чоловіків – Чемпіонат світу з футболу, що його транслюватиме телеканал “Інтер”. Невже у той час, коли сильна половина людства буде прикута до телеекранів, його прекрасна половина сумуватиме? На “Інтері” вирішили, що це буде несправедливо. Та вигадали новий футбольний проект для жінок, назвавши його “Футбол. Друга половина”.

Загалом, це перша спроба подивитися на чоловічу гру жіночими очима: історії життя футболістів збірної України розповідають жінки – дружини, матері та сестри. Глядачі дізнаються про тренування, збори та травми, про тріумфи та розчарування. Про те, чи легко розділяти з коханою людиною не лише радість перемоги, а й гіркоту поразки. Про підтримку найближчих людей…

Фільм складається з 6 серій, кожна з яких, у свою чергу, містить 18 історій. У фільмі немає ані ведучого, ані тексту за кадром, усі історії глядачі почують з вуст героїнь. Проект за своєю суттю художній, а не документальний, тож знімати його запросили режисера з досвідом подібної роботи. Стас Хібін знімав популярні в народі серіали “Бідна Настя”, “Талісман кохання”, “Люба, діти та завод”.

– Нам розповіли дуже багато цікавих історій, – розповідає лінійний продюсер проекту Олена Желязо. – Наприклад, коли мама Андрія Гусіна прийшла до роддому, акушерка доторкнулася до животу (УЗІ тоді ще не було) і сказала: “Народиться хлопчик Андрій!” Все б нічого, та за всіма прикметами повинна була народитися дівчинка, й майбутні батьки накупили дівчачого приданого – рожевого, у мереживі. Та коли народився хлопчик, мама не змогла назвати його іншим ім’ям.

Не менш цікава історія пов’язана з народженням Ващука. Вперше побачивши сина, мама написала батькові записку: “В нас народився футболіст!” Радісний тато того самого дня пішов на матч київського “Динамо”, зайшов до роздягальні та попросив у зірок українського футболу автограф. І на той самій записці з род дому розписалися Блохін, Веремєєв, Заваров. Матір Влада померла, але цю записку, як найдорожчу родинну реліквію, береже його дружина Маргарита Сичкар.

В інтерв’ю з “другою половиною” нашого футболу глядачі зможуть дізнатися також про ті речі, про які ніхто ніколи не говорить. Наприклад, яка родинна футбольна пара не телефонує одне одному перед матчем, кому з наших футболістів батько говорить: “Ти повинен бути найкращим!”, чиї батьки перед кожною грою ходять до церкви за благословенням для сина і чия племінниця називає відомого футболіста “мій чоловік”.

Автори фільму впевнені, що після показу фільму “Футбол. Друга половина” глядачі зрозуміють, що без жінок не було би справжньої чоловічої гри – футболу!

Прем’єра фільму “Футбол. Друга половина” – 3 червня о 19:20 на “Інтері”

Источник: -=ПРО ФУТБОЛ=-

Новости партнеров

Комментарии: