Олег ЛУЖНЫЙ: “Во Львов приедут звёзды “Арсенала”, при чём абсолютно бесплатно”

“Я не вагався де проводити свій прощальний поєдинок. Першу свою гру я зіграв у Львові і останню зіграю саме тут”, – заявив сьогодні на прес-конференції багаторічний капітан збірної України, екс-гравець “Карпат”, “Динамо” і лондонського “Арсеналу” Олег Лужний.

За словами Лужного, його прощальний поєдинок відбудеться 8-го жовтня, у межах святкування 750-річчя Львова у нашому миісті. У цей день на футбольному полі зійдуться команда гравців “Арсеналу” і збірна українських футболістів з якими пан Олег грав у різних клубах. Як розповів Лужний, з Англії прибудуть ті гравці, які не будуть задіяні у своїх збірних, адже 7-го жовтня гратимуть національні команди.

“У мене з керівництвом “Арсеналу” хороші взаємени і вони обов’язково приїдуть у Львів безкоштовно”, – зазначив Олег Лужний. За його словами, під керівництвом Арсена Венгера у Львові зіграють Девід Сімен, Тоні Адамс та інші легенди “канонірів”. Протистоятимуть ім Геннадій Литовченко, Олег Протасов, Ігор Коливанов, Анатолій Дем’яненко і чинні гравці збірної України. За цю ж команду зіграє й хтось із львівських футболістів.

Мер Львова Андрій Садовий додав: “Ми вже створили організаційний комітет з проведення прощального матчу Лужного. Головою комітету став секретар міської ради Володимир Квурт. За словами Квурта, усі зібрані кошти з цього поєдинку підуть на благочинність.”

Источник: ФК Карпаты Львов

Новости партнеров

Комментарии: