Гусев и Воробей могут не сыграть с Саудовской Аравией

Наш кореспондент передає з Німеччини, що сьогодні о 18.00 збірна України провела тренування, вчора ж легке тренування провели гравці, що не брали участь у матчі проти збірної Іспанії.

Андрій Воробей тренується за індивідуальною програмою. Шевченка, Ротаня, Русла, Вороніна, Єгерського, Тимощука та Несмачного тренує безпосередньо головний тренер збірної України Олег Блохін! Решту гравців як і на відкритому тренуванні в Конча-Заспі тренують Андрій Баль та Олег Кузнєцов. Мабуть точно в основі вийдуть Шовковський і ця сімка, яку тренує Блохін, а Воробей мабуть з ара війцями не зіграє.

Також обидві команди зіграли двусторонку, команда Блохина між собою, команда Баля і Кузнєцова між собою.

Під час тренування почала псуватися погода – спочатку пішов дощ, який с часом перейшов в зливу зі градом в розмір курячого яйця, тим самим зірвавши тренування нашої команди. Також слід відзначити відсутність на тренуванні Богдана Шуста та Олега Гусєва!

Взагалі атмосфера в збірній спокійна, вчора був «розгрузочний» день, гравці гуляли Потсдамом, відвідували магазини. Кушають наші хлопці 5 разів на день, кухня українська й німецька. Сьогодні на обід гравці замовили окрошку. Готують їжу два кухарі, яких було привезено з України.

Також через грозу відмінено та перенесено на завтра заплановану прес-конференцію з гравцями.

Источник: Football.kyivstar.net

Новости партнеров

Комментарии: