Александр ИЩЕНКО: “Уровень готовности “Карпат” проверим в матче 1-го тура чемпионата Украины”

У неділю львівські “Карпати” повернулися з тренувальних зборів в угорському місті Дебрецен, де зіграли два товариських матчі. Враженнями від останнього спарингу «зелено-білих» з командою “Дьошдьор” поділився головний тренер «Карпат» Олександр Іщенко.

– В останньому спарингу грали змішаним складом. Після першого тайму господарі провели два голи, причому другий з пенальті. Після перерви відчутна перевага була на боці “Карпат”. Особливо вдало зіграли молоді футболісти: Женюх, Бобилєв, Петрівський та інші, завдяки старанням яких, “Карпати” вирівняли гру та відновили рівновагу в рахунку. Спочатку після передачі Бобилєва ударом головою відзначився Руслан Платон, а наприкінці матчу новачок львів’ян Василь Кобин після пасу Женюха потужним ударом зльоту увігнав м’яч у кут воріт.

– Загалом ви задоволені тренувальними зборами в Угорщині?

– Всі заплановані обсяги робіт було виконано. Незважаючи на спекотну погоду, відбувались дворазові тренування. В цілому були створені хороші умови для тренування, проживання та харчування.

– Чи можете оцінити рівень функціонального стану ваших підопічних?

– Рівень досить пристойний, хоча за два тренувальні тижні зробити його ще вищим не так просто. А рівень готовності команди покажуть стартові гри у вищій лізі, яка повертається до Львова 23 липня матчем проти запорізького “Металурга”.

– В якому стані перебуває Микола Іщенко, який через мікротравму не був задіяний в контрольних іграх «Карпат» з ФК «Львів» та «Дебреценом»?

– Микола поступово набирає звичних функціональних кондицій.

Источник: ФК Карпаты Львов

Новости партнеров

Комментарии: