Анчелотті провів особисту бесіду з Луніним

Анчелотті провів особисту розмову з Луніним, щоб уточнити своє ставлення до воротарів “Реала”. Деякі попередні висловлювання тренера викликали невдоволення в українця.

Embed from Getty Images

Главный тренер “Реала” Карло Анчелотти провел индивидуальный разговор с украинским вратарем Андреем Луниным, в котором разъяснил свою точку зрения по поводу голкиперов команды, сообщает Marca.

Раніше тренер заявив, що якщо Кепа Аррісабалага видужає, то він буде воротарем у наступному матчі Ла Ліги проти “Гранади”. Згідно з іспанськими ЗМІ, ця заява тренера не сподобалася українському воротареві.

У понеділок Анчелотті провів розмову з Луніним та пояснив свою позицію. Італієць вважає, що роль голкіпера має особливе значення. На його думку, почуття впевненості та стабільності для воротаря, які виникають, коли він вважає себе основним голкіпером, є ключовими.

Тренер прагнув усунути можливе непорозуміння в українського воротаря, провівши особисту розмову, щоб уникнути проблем у майбутньому.

Наголошується, що Анчелотті продовжує оцінювати Луніна як другого воротаря, проте його думка про те, що Лунін не є першим голкіпером команди, залишилася незмінною.

Нагадаємо, що 24-річний українець у поточному сезоні провів 5 матчів за “Реал”, у яких пропустив 2 голи та 3 рази зберіг свої ворота у недоторканності.

Новости партнеров

Комментарии: