“Карпаты” не выгоняют ветеранов команды

У газеті «Високий Замок» від 22 серпня 2006 р. на завершення статті Івана Фаріона «Димінський дав зрозуміти Маркевичу, що той – корупціонер..» висловлено зауваження на адресу керівництва ФК «Карпати», яке немає жодного відношення до змісту статті і стосується теми звільнення з клубу («нема фонду зарплати») ветеранів львівського клубу Ігоря Кульчицького, Бориса Рассихіна і Степана Юрчишина.

Керівництво ФК «Карпати» офіційно заявляє, що після повернення ФК «Карпати» до вищої ліги відбулися зміни у напрямках селекційної політики львівського клубу, та й загалом кадрової політики клубу. Керівництво ФК «Карпати» з усією повагою ставиться до історичних заслуг згаданих ветеранів, але час вимагає нових підходів до роботи, нових рішень, нових виконавців. Клуб завчасно, за два місяці, повідомив про їх звільнення згідно скорочення штатів і виплатить у повному обсязі все, що передбачено діючим законодавством.

Разом з тим, в ФК «Карпати» продовжують активно працювати і передавати свою енергію та досвід молодшому поколінню команди такі колишні гравці «зелено-білих», як Габор Вайда, Богдан Стронціцький, Володимир Різник, Роман Толочко, Олександр Войтюк та інші.

Источник: Офиц. сайт

Новости партнеров

Комментарии: