Михайличенко огласил состав

30 серпня українська „молодіжка” збереться на олімпійській базі у Кончі-Заспі для підготовки до виїзного матчу кваліфайну Євро-2007 проти збірної Хорватії. Гра відбудеться 6 вересня у містечку Рієка, на стадіоні „Кантріда” (місткість – 10 275). Зазначимо, що о 21:30 „за Києвом” команди на поле виведе угорська бригада арбітрів на чолі з Віктором Кассаєм. Згідно з рішенням УЄФА, якому довелося вдатися до штрафних санкцій стосовно хорватів, гра відбудеться без глядачів.

Загалом перший кваліфікаційний раунд нетривалий і складається для трьох команд у групах з двох матчів. Цілком зрозуміло, що кожна гра має вирішальне значення. У першій зустрічі підопічні Олексія Михайличенка у Києві поступилися збірній Болгарії. Підсумковий рахунок 0:3 на користь гостей значно ускладнив завдання українців щодо виходу до стадії плей-офф. Тепер наша доля залежить не тільки від майбутнього поєдинку в Хорватії, а більшою мірою – від результату двобою між суперниками по групі (3 вересня). Сприятливий для українців варіант – впевнена перемога хорватів та виграш з великим рахунком у Рієці.

Щодо складу, то тренерський штаб запросив до табору команди 22-х футболістів. Порівняно з грою проти болгар, слід відзначити повернення захисника Олександра Романчука („Арсенал” Київ) та нападаючого ФК „Харків” Олександра Гладкого. Через виклик до національної збірної у списку відсутній Артем Мілевський. До Хорватії команда вирушає 5 вересня чартерним авіарейсом.

Воротарі:

Андрій Пятов (“Ворскла” Полтава), Олександр Рибка („Динамо” Київ).

Захисники:

Григорій Ярмаш (“Ворскла” Полтава), Олександр Яценко, Анатолій Кіцута, Володимир Самборський (обидва – ФК “Харків”), Олег Допілка, Віталій Мандзюк, Віталій Федорів (усі – „Динамо” Київ), Олександр Романчук („Арсенал” Київ).

Півзахисники:

Олександр Алієв, Андрій Оберемко (обидва – „Динамо” Київ), Олександр Максимов (ФК “Харків”), Костянтин Кравченко, В’ячеслав Сердюк (обидва – „Дніпро” Дніпропетровськ), Костянтин Ярошенко („Арсенал” Київ), Василь Кобін („Карпати” Львів).

Нападаючі:

Іван Кривошеєнко (“Іллічівець” Маріуполь), Олександр Гладкій (ФК “Харків”), Максим Фещук (“Карпати” Львів), Руслан Фомін („Металіст” Харків), Євген Селезньов (“Шахтар” Донецьк).

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: