Срочно в номер! В молодёжную сборную Украины довызван основной игрок “Карпат”

Півзахисника львівських „Карпат” Ігоря Худоб`яка у терміновому порядку викликали до табору молодіжної збірної України, що на олімпійській базі у Кончі-Заспі готується до виїзного кваліфікаційного матчу Євро-2007 проти збірної Хорватії. Відповідного листа від Федерації Футболу України сьогодні отримав футбольний клуб „Карпати”.

У збірній України Ігор Худоб`як складе компанію карпатівським гравцям Максиму Фещуку та Василю Кобіну, а також своєму клубному наставнику Олександру Іщенку, який входить до тренерського штабу „молодіжки”. Тож тепер представництво „Карпат” за кількістю гравців у збірній поступається лише київському „Динамо” та ФК „Харків”.

Поєдинок збірних України та Хорватії відбудеться 6 вересня у місті Рієка, на стадіоні „Кантріда”. О 21:30 за київським часом команди на поле виведе угорська бригада арбітрів на чолі з Віктором Кассаєм. Згідно з рішенням УЄФА, якому довелося вдатися до штрафних санкцій щодо хорватів, гра відбудеться без глядачів.

Нагадаємо, що перший кваліфікаційний раунд складається для трьох команд у групах з двох матчів. У першій зустрічі підопічні Олексія Михайличенка у Києві поступилися збірній Болгарії – 0:3. Тепер наша доля залежить не тільки від майбутнього поєдинку в Хорватії, а більшою мірою – від результату двобою між суперниками по групі (3 вересня). Сприятливий для українців варіант – впевнена перемога хорватів та виграш з великим рахунком у Рієці. До Хорватії команда вирушає 5 вересня чартерним авіарейсом.

Воротарі:

Андрій Пятов (“Ворскла” Полтава), Олександр Рибка („Динамо” Київ).

Захисники:

Григорій Ярмаш (“Ворскла” Полтава), Олександр Яценко, Анатолій Кіцута, Володимир Самборський (обидва – ФК “Харків”), Олег Допілка, Віталій Мандзюк, Віталій Федорів (усі – „Динамо” Київ), Олександр Романчук („Арсенал” Київ).

Півзахисники:

Олександр Алієв, Андрій Оберемко (обидва – „Динамо” Київ), Олександр Максимов (ФК “Харків”), Костянтин Кравченко, В’ячеслав Сердюк (обидва – „Дніпро” Дніпропетровськ), Костянтин Ярошенко („Арсенал” Київ), Василь Кобін, Ігор Худоб`як (обидва – „Карпати” Львів).

Нападники:

Іван Кривошеєнко (“Іллічівець” Маріуполь), Олександр Гладкій (ФК “Харків”), Максим Фещук (“Карпати” Львів), Руслан Фомін („Металіст” Харків), Євген Селезньов (“Шахтар” Донецьк).

Источник: ФК Карпаты Львов

Новости партнеров

Комментарии: