Винисиус считает, что “Реал” недостаточно поддерживает его в борьбе с расизмом


Винисиус считает, что “Реал” должен более активно поддерживать его в борьбе с расизмом.

Embed from Getty Images

За інформацією Madrid Xtra, із посиланням на The Athletic, вінгер “Реала” Вінісіус Жуніор висловив своє невдоволення тим, як клуб реагує на расистські прояви з боку вболівальників на його адресу.

23-річний бразилець вже давно не задоволений тим, як “Реал” справляється з расистськими образами, які йому доводиться переносити до Іспанії. На думку гравця, клуб має вживати більш активних заходів на його захист. Після минулорічних інцидентів на стадіоні “Міста” ця невдоволення навіть змусила його задуматися про можливий вихід з клубу.

На цьому тижні Вінісіус вважає, що “Реал” мав швидше реагувати публічно на випадки, коли фанати “Атлетико” виявляли образливу поведінку щодо нього у стадіону “Метрополітано” перед матчем з “Інтером”.

Раніше “Реал” заявив про те, що звернувся до Генеральної прокуратури провінції у зв’язку з порушеннями закону, пов’язаними з расистськими образами, адресованими гравцю.

Ла Ліга також проводить розслідування, пов’язане з можливими расистськими висловлюваннями на адресу Вінісіуса на матчі “Валенсія” – “Реал”, де його, можливо, назвали “мавпою”.

Новости партнеров

Комментарии: