Чемпионат Украины. “Арсенал” – “Заря”. Послематчевая пресс-конференция

Володимир Безсонов, головний тренер “Зорі”:

“Перед матчем було зрозуміло, що “Арсенал” є фаворитом. Ми намагалися налаштувати хлопців передусім на те, щоб вони проявили бійцівські якості. Грати у першій лізі й у вищій — це дві великі різниці. Хлопці виконали настанови й домоглися потрібного результату”.

Олександр Заваров, головный тренер “Арсеналу”:

“Я згоден із Володимиром Васильовичем, гра вийшла нормальна, глядачі дістали задоволення від гри та від голів. Важко грати проти команд, що перебувають на дні турнірної таблиці, бо для них кожна гра як кубкова. Важко було зі “Сталлю”, і з “Кривбасом”, і тепер “Зоря”. Ми припустилися кількох грубих помилок у захисті, які призвели до пропущених м’ячів — цього робити не можна. А загалом я задоволений хлопцями, що вони витримали до кінця гри. Так, ми не реалізували моменти, і “Зоря” теж… Та нічия — теж добре. Додалося очко, і ми зіскочили з цифри “13”. Я задоволений результатом, і, фрагментами, грою”.


 

— Пане Безсонов, чому не було в заявці Козаченка та інших гравців, які раніше були в основі?

— На це питання легко відповідати. Грають ті, хто готовий. Непідготовлені готуються.

— Володимир Васильович, от ви кажете, що ці гравці непідготовлені, а в нас є інформація, що Козаченко, Мітєрєв, ще деякі футболісти не грали через те, що їм виплатили значно менше грошей, ніж належиться згідно з контрактом.

— Задзвоніть президенту, він вам пояснить. Наскільки мені відомо, вони відмовились отримувати гроші. Я недавно у команді, тому ще не обізнаний з усіма проблемами в стосунках.

— Наскільки серйозна травма Кирилова?

— Поки його нога в гіпсі.

— Питання до обох тренерів. Ви довго виступали разом за “Динамо” Київ. Які враження від цього першого тренерського протистояння?

Олександр Заваров:
— Ми давно дружили, і зараз дружимо, але це жодною мірою не говорить про сьогоднішній результат 🙂 Володимир Васильович і я — амбіційні люди, які хочуть проявити себе як тренери, підвищувати свій рівень.

Володимир Безсонов:
— Відповім коротко. Ми друзі, і ніякий результат не застиг би нас зненацька. Все одно залишимося друзями.

Источник: Ua-футбол

Новости партнеров

Комментарии: