Олександр Ищенко: “Карпатам нужер умный плеймейкер”

«Нам зараз важко знайти вправного плеймейкера для команди. Пошуки тривають. Проблема у тому, що це має бути людина, котра буде психологічно і розумово згідною із політикою, яку веде керівництво клубу», – про це сьогодні, 29 вересня, під час прес-конференції заявив головний тренер ФК «Карпати» Олександр Іщенко.
За словами О. Іщенка, вже після першого кола матчів львівські «Карпати» знайдуть плеймейкера.
Щодо політики керівництва клубу, як приклад, головний тренер «Карпат» навів той факт, що за два дні до матчу футболістам забороняється давати інтерв’ю чи коментарі для ЗМІ. «Інтерв’ю відволікають футболіста. А гравець має концентруватися на грі», – наголосив О. Іщенко.
«Гра із дніпропетровським «Дніпром» буде для «Карпат» тестовим матчем – покаже, на якому ми рівні і якої кваліфікації наші футболісти. І це буде тест для всієї, без винятку, команди. Ми побачимо, на що ми здатні реально».
За словами О. Іщенка «Дніпро» – «команда дуже кваліфікована». «Що ще говорити, коли 70% складу «Дніпра» – це футболісти тієї чи іншої національної збірної – України, Білорусі, Хорватії тощо. Тому «Карпати» не мають ставитися до гри із «Дніпром», як до звичайної календарної гри. Ще раз наголошую – для нас це буде рейтинговий і тестовий матч», – зазначив він.
Головний тренер «Карпат» також висловив упевненість, що львівська команда зможе показати добру гру. «Наша команда здатна грати у сучасний футбол. На гру із «Дніпром» є вже певне бачення щодо тактичних розстановок тощо», – резюмував О. Іщенко.

Источник: ЗІК

Новости партнеров

Комментарии: