Бюро ПФЛ Украины: “Металлург” (Д) и “Карпаты” оштрафованы

   3-го жовтня відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ України.
   Заява генерального директора ФК „Металург” (Донецьк) Євгена Гайдука, стосовно дій ФФУ відносно обов’язкових грошових внесків при заявці футболістів-легіонерів, яку було розміщено на офіційному сайті клубу, не обійшла увагою членів Бюро. У зв’язку з тим, що дані внески є нормою Регламенту змагань, заяву пана Гайдука визнано неправомірною. На підставі цього було прийняте рішення зобов’язати ФК Металург (Донецьк) сплатити штраф у розмірі 5000 у.о.
   Конфлікт між телевізійною програмою „Гол” та ТРК „Разом” з однієї сторони та ФК „Крапати” (Львів) с другої також було винесено на розгляд Бюро ПФЛ. Розбіжність поміж журналістами та клубом викликана відмовою в акредитації на домашні матчі львівського клубу. На засіданні був присутній продюсер програми „Гол” Олександр Гливинський, який висловив своє бачення цього протистояння.
   Внаслідок чого, дії ФК „Карпати” (Львів) визнано неправомірними і клуб було покарано на суму 1000 у.о. Крім цього, попереджено генерального директора львівського клубу Олександра Єфремова та генерального директора компанії „Крапати Спорт Маркетинг” Ігора Дедишина. Пізніше, для більш детального розгляду цього питання, буде створено спеціальну робочу групу.
   Протистояння футболістів зі своїми роботодавцями знайшло своє продовження в обличчі Василя Кардаша та ФК „Арсенал” (Київ). Після вивчення усіх матеріалів цієї справи членами Бюро, претензії футболіста щодо невиконання клубом контрактних обов’язків було визнано неправомірними.
   Схожі претензії висловив і колишній тренер ФК „Дніпро” (Черкаси) Сергій Морозов, котрому, за його словами, черкаській клуб повинен виплатити компенсацію у зв’язку з достроковим розірванням контракту за ініціативи клубу. Розгляд цього питання було перенесено на наступне засідання Бюро ПФЛ.

Источник: пресс-служба ПФЛ

Новости партнеров

Комментарии: