Збірна U-17: завершальні спаринги з Туреччиною

Двома товариськими матчами з турецькими однолітками збірна України 1987 р.н. завершує 2003 рік. Сьогодні підопічні Віктора Кащея вирушили до Адани, де 16-го та 18 грудня проведуть дві гри з місцевими футболістами, які, як і українці, вийшли до другого кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи серед 17-річних.

Склад збірної України:

Воротарі: Олександр РИБКА, Владислав СЯМІН (обидва – “Динамо” Київ”).

Захисники: Сергій БРИЖ, Антон ІВАНЕНКО, Євген НАКОРЕНОК, Іраклій ЦИКОЛІЯ, Ігор КОРОТЕЦЬКИЙ, Вадим ОЛІЩУК (усі – “Динамо” Київ).

Півзахисники: Денис ДЕДЕЧКО, Роман ДОРОШ, Федір КАПЛЮЧЕНКО, Андрій КОХТЮК, Олег МОРОЗ, Денис ОЛІЙНИК (усі – “Динамо” Київ); Нападаючі: Григорій САХНЮК, Олександр ЯКОВЕНКО, Дмитро МОЛДОВАН (усі – “Динамо” Київ), Олександр ГЛАДКІЙ (УФК Харків).

Нагадаємо, що Європейський футбольний союз визначив місце проведення другого „кваліфайну” у п’ятій відбірній групі, до якої потрапили й наші юнаки. Збірні України, Данії та Словаччини вирушать до Німеччини. Зустрічі групового турніру відбудуться з 25-го по 29 березня наступного року. Нагадаємо, що згідно з Регламентом змагань до фінальної частини, яку прийматиме у травні Франція, виходить лише переможець групи.

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: