Во Львове проходит акция протеста болельщиков “Карпат”

   Ми, учасники акції протесту „Збережемо „Карпати” для Львова!”, відстоюємо право на забезпечення гідних умов для функціонування футбольної команди „Карпати” (Львів) у рідному місті. Львівські „Карпати” вже майже півстоліття незмінно є гордістю і славою міста Лева і цілого регіону, що їх футбольний клуб достойно презентує. Ми хочемо бачити у Львові команду і футбол європейського рівня, які б виправдовували надії та реалізовувала амбіції вимогливих львів’ян. Ми хочемо, щоб наш клуб мав все необхідне для функціонування і розвитку.
   У зв’язку з цим звертаємося до Львівської міської ради та міського голови Львова і
   ВИМАГАЄМО:
   1. Надати футбольному клубу „Карпати” (Львів) майновий комплекс стадіону „Україна” в оренду на 49 років за оплату у розмірі 1 гривня в рік під інвестиційні зобов’язання.
   2. Зобов’язати футбольний клуб „Карпати” власним коштом провести роботи з покращення інфраструктури майнового комплексу стадіону „Україна” згідно генерального плану забудови території спортивного комплексу „Україна”.
   3. Накласти мораторій на продаж і відчуження об’єктів спортивного призначення зі зміною цільового використання.
   4. Скликати і провести позачергову сесію Львівської міської ради, на якій задовольнити усі перелічені вимоги.
   5. Розформувати ЛКП „Спортресурс”, що дискредитувало органи місцевого самоврядування та місто Львів в очах громадськості нашої держави. Пожиттєво відсторонити п. О.Блищака від роботи в органах Львівського місцевого самоврядування.
   6. Ухвалити наші вимоги у термін до 15.00, п’ятниці 10 листопада 2006 року.
   7. Міському голові Львова п. А.Садовому публічно вибачитися за свавілля підзвітного йому комунального підприємства „Спортресурс” і публічно відзвітуватися перед громадою Львова про виконання наших вимог.
   У разі невиконання усіх наших вимог змушені будемо вдатися до радикальніших дій впливу, а саме: блокування роботи Львівської міської ради, блокування трас міжнародного значення, широкомасштабні акції громадянської непокори по всьому Львову.

Источник: ФК “Карпаты” (Львов)

Новости партнеров

Комментарии: