Новости из Львова: “Зелено-белая” революция открывает второй фронт

   Зважаючи на велику кількість вболівальників, які хочуть підтримати улюблену команду безпосередньо у наметовому містечку на площі Ринок, у рамках акції протесту „Збережемо „Карпати” для Львова!” кількість наметів перед мерією буде збільшено до 25.
   Окрім того, „Зелено-біла” революція відкриває 2-й фронт: вже завтра зранку буде встановлено 15 наметів біля пам’ятника Шевченку. Крім того, нині у наметовому містечку біля Ратуші, біля пам’ятника Шевченку, біля львівських ВУЗів буде встановлено намети, де кожен, кому небайдужа доля „Карпат”, зможе поставити свій підпис під „Вимогами до Львівської міськради учасників акції протесту „Збережемо „Карпати” для Львова!”
   Також звертаємося до керівників львівських підприємств, установ, організацій. Не будьте байдужими, прийдіть самі, поінформуйте працівників про те, що в четвер, 9 листопада, о 10:00 відбудеться мітинг за участі усіх гравців команди „Карпати”, тренерського складу та керівництва футбольного клубу.
   Нагадаємо, що оргкомітет акції протесту формує ініціативні групи. Запис здійснюється за телефоном гарячої лінії 220-10-33, або в наметовому містечку.
   Доля „Карпат” – у ваших руках!

   Учасники акції протесту „Збережемо „Карпати” для Львова!”

Источник: ФК “Карпаты” (Львов)

Новости партнеров

Комментарии: