Киевское “Динамо” взяло в аренду форварда из “Арсенала”

18-річний нападник київського «Арсеналу»
Вадим Рибальченко на півроку (до кінця поточного чемпіонату) став київським «динамівцем». Як повідомив начальник нашої команди Олександр Башлик, до «Динамо» юний нападник перейшов на правах оренди, і вже із «Динамо-2» відправився на навчально-тренувальний збір до Кіпру.
Рибальченко дебютував у вищій лізі чемпіонату України 15 жовтня 2006 року, в матчі 10-го туру проти харківського «Металіста». Загалом юний нападник провів у складі основної команди «Арсеналу» три матчі (без голів).

Київський «Арсенал» підходить до матчів національної першості у відмінній формі. 17 лютого підопічні Олександра Заварова провели черговий спаринг, суперником в якому виступила владикавказька «Аланія».
Кияни виступали в такому складі: Деонас, Беньо, Шандрук, Литовченко, Ільницький, Ярошенко (Валерій Заваров, 61), Бредун, Мізін (Пєріч, 46; Піріч, 75), Федецький, Селезньов (Старгородський, 46), Кіцута.
Гра проходила в турецькому містечку Белек. Вже на 15-й хвилині комбінацію за участю Сергія Мізіна та Євгена Бредуна завершив Євген Селезньов, який блискуче «вписався» в склад «канонірів». А ближче до кінця матчу після прострілу Івіци Піріча вправно розрахував політ м’яча Валерій Заваров і вдруге поцілив у ворота владикавказців, встановивши остаточний рахунок у матчі – 2:0.
Єдиним неприємним моментом у матчі стало вилучення Івана Пєріча на 74-й хвилині. Втім, «Арсенал» у меншості не залишився – за попередньою домовленістю, в разі вилучення когось із гравців команда має право зробити заміну. В результаті, замість Пєріча вийшов Піріч.
Наступний спаринг підопічні Олександра Заварова проведуть 20 лютого з представником чемпіонату Словаччини чи Польщі.

Источник: ФК “Арсенал” (Киев)

Новости партнеров

Комментарии: