ФК “Арсенал” просит о помощи

Заступнику Голови Верховної Ради України
п. Томенку Миколі Володимировичу

Першому заступнику Голови комітету
з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму
Верховної Ради України
п. Волкову Олександру Анатолійовичу

Міністру України у справах сім’ї, молоді та спорту,
віце-президенту НОКу
п. Коржу Віктору Петровичу

Голові постійної комісії з питань сім’ї, молоді та спорту Київради
п. Філіппову Володимиру Вікторовичу

Президенту Федерації футболу України
п. Суркісу Григорію Михайловичу

Президенту Професіональної футбольної ліги
п. Сафіулліну Равілю Сафовичу

Президенту НОК України
п. Бубці Сергію Назаровичу

Шановні панове!

Столичний професіональний футбольний клуб «Арсенал-Київ», представник вищої ліги національного Чемпіонату, поступово доводять до зникнення і мають на меті оголосити банкрутом. Ситуація, що склалася, виникає не з вини працівників клубу, тренерів і футболістів.
Зі слів заступника голови Київської міської державної адміністрації Віталія Журавського, до 12 березня щодо київського „Арсеналу” буде розпочата процедура банкруцтва. На наше переконання, йдеться про порушення законодавства України, оскільки колектив ФК «Арсенал-Київ» поставлений перед фактом ліквідації, що виллється у гучний скандал в українському футболі і призведе до судових позовів. Після того, як Головне управління комунальної власності м. Києва здійснило три безрезультативні спроби продати клуб через аукціон, депутати Київради, як засновники ФК «Арсенал-Київ», вирішуватимуть долю свого дітища. Напевно, вони усвідомлюють, що футбол в Україні став знаряддям державної і соціальної політики. Адже Україна прямує до Євро-2012, і в світлі ліквідації київського професіонального футбольного клубу з шансами на проведення чемпіонату Європи можна буде попрощатися остаточно.
ФК „Арсенал-Київ” має лише п’ять років самобутньої історії, але за цей час встиг зарекомендувати себе визнаною грозою авторитетів, бо демонструє змістовний і якісний футбол, виховує власний резерв у ДЮФШ «Арсенал-Київ».
В черговий раз звертаємося до вас, панове, з надією, що все ж таки ще можливо вплинути на ситуацію і позитивно вирішити її заради майбутнього столичного футболу. Жевріє надія, що Вам до снаги допомогти клубу зберегти власне ім’я, отримати засоби до існування і фіксоване фінансування до моменту фактичного продажу.

З повагою,
генеральний директор ФК «Арсенал-Київ»
Євген Кіржнер,
головний тренер Олександр Заваров,
капітан Сергій Мізін,
колектив ФК «Арсенал-Київ».

Источник: ФК “Арсенал” (Киев)

Новости партнеров

Комментарии: